چرا کار پیدا نمی شود؟ | پیدا کردن کار اینترنتی
چرا کار پیدا نمی شود؟ در جامعه امروز ما جوانان بیکار زیادی وجود دارند که یکی از دلایل مهم بیکاری خود را نبود کار عنوان می کنند. آیا واقعا کار نیست؟ علاوه بر این روش های جست و جوی کار در دنیای امروز نیز بسیار متفاوت تر از روش های قدیمی پیدا کردن کار است. با این وجود نکته مثبت اینجاست که روش های جدید و تازه ای برای پیدا کردن کار مورد علاقه شما وجود دارد.
با توجه به دنیای مدرن امروز، مردم مهارت بیشتری در پیدا کردن فرصت های شغلی تازه، کسب کرده اند. همواره اگر بخواهید وارد هر شغلی شوید نیازمند به داشتن مهارت هستید. امروزه بازار کار دیجیتال مارکتینگ به شدت در حال رونق یافتن می باشد و شما می توانید از این فرصت نهایت بهره را در دوره دیجیتال مارکتینگ آغازینو دریافت کنید.
در این مقاله با ما همراه باشید تا به بررسی دلایل نبود کار و روش های پیدا کردن کار مناسب بپردازیم، همچنین در ویدیوی زیر می توانید خلاصه مقاله را مشاهده کنید:
چرا کار پیدا نمی شود؟
خب با سوالی روبرو هستیم که تا به حال آن را زیاد شنیده ایم. به نظر شما چرا کار پیدا نمی شود؟ آیا اصلا طرح این سوال صحیح است؟ کار پیدا نمی شود یا ما کارکن نیستیم؟ مسلما هر فردی تا به حال دغدغه پیدا شدن کار را تجربه کرده است.
با وجود سخت تر شدن شرایط اقتصادی کشور پیدا کردن کار سخت تر شده است اما غیر ممکن نیست! شغل های بسیار زیادی از دیجیتال مارکتینگ گرفته تا کسب و کارهای جدید موجود در ایران، همه و همه در بستر فضای آنلاین و اینترنتی فراهم هستند تا شما وارد فضای کسب و کار شوید.
کار نیست یا کارکن نیست؟
با گوش سپردن به درد و دل بسیاری از جوانان بیکار متوجه می شویم که یکی از دلایل مشترک بین همه آن ها نبود کار است. اما آیا واقعا کار نیست یا این نیز بهانه ای دیگر است؟ اگر واقعا فرصت های شغلی کم است و تقاضا برای نیروی کار وجود ندارد پس این همه آگهی استخدام و درخواست نیرو برای چیست؟ به نظر من در بازار کار امروز برای دو دسته از افراد کار وجود ندارد:
- افرادی که جرات روبرو شدن با چالش های جدید را ندارند
- آنهایی که علم و تخصص کافی را برای یک حوزه کاری ندارند
خیلی از جوانان جویای کار با اینکه مدارک لازم برای استخدام شدن در یک موقعیت شغلی را دارند ولی جرات روبرو شدن با چالش های جدید را ندارند و فقط منتظر مینشینند تا کاری با کمترین چالش و متناسب با مهارت آنها پیدا شود. در حالی که در دنیای رقابتی امروز فرد برای اینکه عقب نماند باید با چالش های جدید روبرو شود تا با کسب تجربه و مهارت بیشتر مسیر پیشرفت را برای خود هموارتر کند.
وقت خود را بهینه مصرف کنید: شغل های نوظهور
دلیل دیگر پیدا نکردن کار مناسب می تواند این باشد که بسیاری از جوانان امروز صرفاً با یدک کشیدن مدرک دانشگاهی به دنبال کار هستند. این در حالی است که تخصص و مهارت لازم در زمینه تحصیلی خود را ندارند. در واقع درصد استخدامی برای دانشجویانی که مدرک تحصیلی را اولویت خود قرار می دهند ولی مهارت تجربی لازم را در زمینه تحصیلی خود کسب نمی کنند، بسیار کم است.
به طور مثال، فردی که تا مقطع دکترا تحصیل میکند و لقب دکتر را یدک می کشد دیگر به داشتن سمتی پایین راضی نمی شود. این در حالی است که مهارت لازم برای داشتن سمت بالاتر را ندارد و صرفا به خاطر داشتن مدرک توقع سمت مدیریت را دارد. اما رشته هایی هم مثل رشته دیجیتال مارکتینگ وجود دارند که می توانند مسیر موفقیت شما را در حوزه کسب و کار هموار کنند.
توصیه های لازم برای پیدا کردن کار
همانطور که گفته شد دیگر روش های قدیمی پیدا کردن کار از طریق آگهی ها جواب نمی دهند. مانند هر مهارت دیگری باید مهارت پیدا کردن کار را نیز به روز کرد. حال به بررسی نکاتی می پردازیم که به شما در یافتن کار مناسب کمک می کنند.
1. ساختن شبکه یا شبکه سازی
دیگر مانند قدیم برای تمامی کارها و فرصت های شغلی آگهی داده نمی شود. به این دسته از فرصت های شغلی، بازار شغلی پنهان (Hidden job market) گفته می شود. روش پیدا کردن اینگونه از کارها به این صورت است که فرد باید راهی را پیدا کند تا به طریقی به آن فرصت شغلی نزدیک شود. یکی از راه های یافتن اینگونه فرصت های شغلی، شبکه سازی است.
بیشتر آشنا شوید: رادیو مارکتینگ، گنجی فراموش شده!
به احتمال زیاد در بین دوستان و آشنایان شما نیز افرادی وجود دارند که چه به صورت مستقیم یا غیر مستقیم درباره این نوع از فرصت های شغلی و استخدامی خبر دارند. با این حال چون اطلاعی از اینکه شما به دنبال کار یا آن فرصت شغلی هستید، ندارند، به شما پیشنهاد نمی دهند.
حفظ ارتباط با هم دانشگاهی ها
همانطور که می دانید در دنیای امروز ارتباطات از اهمیت بالایی برخوردار است. اغلب اوقات ما با افرادی که با آنها علایق مشترکی داریم ارتباط نزدیک تری داریم. همکلاسی های دوران دانشگاه و مدرسه از آن دسته افرادی هستند که حفظ ارتباط با آنها شانس پیداکردن کار مورد نظرتان را بالا می برند.
شرکت کردن در مراسم
یکی دیگر از راه های شبکه سازی شرکت کردن در مراسم های مختلف به صورت حضوری و آنلاین است. حضور پیداکردن در سمینارها و همایش های شرکت های مختلف، گردهمایی فارغ التحصیلان دانشگاه و … از جمله روش هایی است که شما می توانید از طریق آن با متخصصانی که در حوزه کاری شما هستند ارتباط برقرار کنید. در هر یک از این گردهمایی ها شما حداقل با یک فرد جدید میتوانید آشنا شوید.
در مرحله بعد به دنبال بهانه ای باشید تا بدون اینکه خود را تحمیل کنید بتوانید ارتباط خود با این افراد را حفظ کرده و یا توصیه ای برای فرد دیگر دریافت کنید.
ثبت نام در لینکدین
لینکدین یکی از ابزار های آنلاینی است که برای شبکه سازی مورد استفاده قرار میگیرد. از این طریق شما می توانید با سایر متخصصین ارتباط برقرار کرده و از اخبار استخدامی کار و شغل های حوزه مورد نظرتان آگاه شوید. با استفاده از لینکدین میتوانید با توجه به مهارت ها، مدارک تحصیلی، علایق، نوع کاری که دارید و … به دنبال بازار هدف خود بگردید و با افرادی که می خواهید ارتباط برقرار کنید.
بیشتر بخوانید: سوالات استخدامی دیجیتال مارکتینگ
برای مثال، اگر به دنبال کاری در زمینه طراحی وب سایت هستید می توانید با مدیران شرکت ها و افرادی که در این صنعت مشغول به کار هستند ارتباط بگیرید. همچنین فیسبوک و توئیتر نیز از دیگر ابزارهای مفید برای برقراری ارتباط با افراد مختلف در زمینه کاری شما می باشند.
2. توصیه ها
با داشتن شبکه های مختلف آشنایان شما می توانید توصیه نیز داشته باشید. این بدان معناست که بدون اینکه شما ارتباطی با یک شرکت یا فرد خاصی داشته باشید و در جست و جوی کار باشید از شما برای آن کار دعوت به عمل آورده می شود. در بعضی از شرکت ها نیز به کسانی که افراد مناسبی را به آنها معرفی کنند پورسانت داده می شود. در این صورت هم شما با پیدا کردن یک کار مناسب برد کرده اید و هم معرف شما بابت معرفی شما پاداش دریافت می کند.
3. استفاده از سایت های کاریابی و پیج های استخدامی
بسیاری از روزنامه های کاریابی امروزه به صورت مجازی به فعالیت خود ادامه می دهند. شما می توانید با استفاده از سایت هایی که آگهی های استخدامی را به صورت آنلاین منتشر میکنند کار مورد نظر خود را جست و جو کنید.
بیشتر بخوانید: دیجیتال مارکتر کیست؟ نحوه استخدام یک دیجیتال مارکتر
4. پیگیری از طریق وب سایت شرکت ها
اگر به کار کردن در شرکت های خاصی علاقه مند هستید می توانید هر چند وقت یک بار با سرزدن به بخش استخدامی سایت آن شرکت ها موقعیت های کاری آن سازمان را زیر نظر بگیرید. چه بسا بتوانید یک موقعیت عالی در آن شرکت برای خود گیر بیاورید.
5. تماس مستقیم با شرکت
شما می توایند با شرکت مورد نظرتان از طریق راه های ارتباطی که به طور معمول ایمیل آن شرکت است، ارتباط بگیرید. از این طریق شما قادر خواهید بود همراه با ارسال رزومه خود، اشتیاقتان نسبت به همکاری با آن شرکت را اعلام کنید. حتی می توانید از فرصت های شغلی آن سازمان که در آینده ممکن است پیش بیاید و مهارت های مورد نیاز آن ها مطلع شوید.
6. استفاده از آژانس های کاریابی
آژانس های کاریابی یک کمک حرفه ای برای پیدا کردن شغل مورد نظر است. برخی از شرکت ها با استفاده از خدمات این آژانس ها روند یافتن و مصاحبه با متقاضیان را ساده تر می کنند. در کنار آزانس های کاریابی، فعالیت در شرکت های دیجیتال مارکتینگ می تواند سکوی پرش بسیار مناسبی برای مهاجرت شما باشد.
7. کارهای موقت و یا کارآموزی
در بعضی مواقع شما می توانید با اثبات مهارت خود در یک کار موقت آن موقعیت را به یک کار دائم برای خود تبدیل کنید. کارآموزی نیز می تواند روش خوبی برای افرادی که هنوز به مهارت لازم در حرفه خود نرسیده اند، باشد. از این طریق شما می توانید با برخی از شرکت ها ارتباط برقرار کنید. علاوه بر اینها می توانید روابط کاری خوبی برای آینده کاری خود فراهم کنید.
نتیجه گیری
امروزه روش های متعددی برای جست و جو و پیدا کردن کار وجود دارد. کافی است جرات لازم را داشته باشید و مهارت های خود را تقویت کنید. شما می توانید با ترکیب چندین روش با هم نیز بهترین نتیجه را بگیرید.
به یاد داشته باشید هر یک از روش ها ممکن است نقاط ضعف و قوتی داشته باشد. تنها چیزی که باید بدانید این است که هیچ وقت نباید دست از تلاش بردارید و نباید ترسی به دلتان راه دهید. در این مقاله تلاش کردیم تا اطلاعات جامعی در پاسخ به سوال چرا کار پیدا نمی شود، و روش های پیدا کردن کار را برای شما ارائه کردیم.
اگر دوست دارید مطالب بیشتری در مورد کسب مهارت های لازم برای آینده شغلی خود بدانید می توانید در دوره دیجیتال مارکتینگ از آکادیمی آغازینو شرکت کنید.
دیدگاهتان را بنویسید