مقایسه 7 تا از بهترین سایت ساز های ایرانی
استفاده از سایت ساز یا استخدام طراح سایت؟ این سوالی است که شاید برای خیلی از افرادی که قصد دارند کسب و کارشان را در دنیای وب آغاز کنند، پیش بیاید. امروزه اهمیت فعالیت دنیای مجازی و کسب و کارهای جدید مربوط به آن، بر همگان روشن شده و بسیاری از افراد تصمیم دارند تا کسب و کار خود را در بستر اینترنت گسترش دهند. ما در دوره دیجیتال مارکتینگ آغازینو درصدد این هستیم که به شما کمک کنیم تا سریع تر کسب و کارتان را از حالت سنتی به آنلاین تغییر بدهید.
ایجاد یک سایت، از معمول ترین و پربازده ترین کارهایی است که افراد در این راستا انجام می دهند، اما شاید با دیدن هزینه های زیاد طراحی سایت، مو بر تنتان سیخ شده و از انجام این کار منصرف شوید. اینجاست که سایت سازها به میدان آمده و دست شما را می گیرند. در حال حاضر سایت سازهای زیادی به وجود آمده اند که می توانند نیاز شما را برای طراحی سایت برطرف کنند. البته کم هزینه بودن، تنها مزیت سایت سازها نیست.
تعدادی از شرکت های ایرانی با تهیه کردن سایت سازهایی به زبان فارسی، کار بسیاری از افراد را در استفاده از این سیستم ها راحت کرده اند. در این مقاله قصد داریم ابتدا دلایل استفاده از سایت سازها را به شما بگوییم و سپس به مقایسه بهترین سایت ساز های ایرانی بپردازیم تا شما بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید.
سایت ساز چیست؟ طراحی سایت با سایت سازها
همانطور که از نامش پیداست، سایت سازها به ما کمک می کنند تا سایت خودمان را طراحی کنیم. برای استفاده از این سیستم نیازی به دانش برنامه نویسی یا تخصص خاصی در زمینه طراحی سایت وجود ندارد و در هزینه های متحمل شده شما صرفه جویی بسیاری صورت می پذیرد. استفاده از سایت سازها، دغدغه شما را برای بسیاری از مراحل طراحی سایت از بین برده و تنها با انتخاب دامنه و قالب مورد نظر، می توانید یک سایت اختصاصی ایجاد کنید.
کار کردن با سایت سازها نیازی به دانش برنامه نویسی ندارد و در تعداد زیادی از آن ها تنها با درگ و دراپ کردن (drag and drop) المان ها، می توانید ظاهر سایتتان را درست کنید و با قرار دادن محتوا در آن، حس خوب داشتن یک سایت اختصاصی را تجربه کنید.
رادیو مارکتینگ ، گنجی فراموش شده!
هدیه آغازینو به شما
برای دریافت مشاوره تخصصی و رایگان دیجیتال مارکتینگ از کارشناسان آغازینو،
فرم مقابل رو تکمیل کن تا کارشناسان دیجیتال مارکتینگ سریعاً باهات تماس بگیرن.
کسب و کار اینترنتی خودتو بساز … 💰
هدیه آغازینو به شما
برای دریافت مشاوره تخصصی و رایگان دیجیتال مارکتینگ از کارشناسان آغازینو،
فرم مقابل رو تکمیل کن تا کارشناسان دیجیتال مارکتینگ سریعاً باهات تماس بگیرن.
کسب و کار اینترنتی خودتو بساز … 💰
بعضی افراد سایت سازها را با سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس یکی می دانند، در صورتی که چنین نیست. سایت سازها نسبت به سیستم های تولید محتوا هزینه و مشخصا امکانات کمتری دارند و کار کردن با آن ها بسیار آسان تر است. اگر می خواهید اطلاعات بیشتری راجع به وردپرس و مزایا استفاده از آن داشته باشید، می توانید مقاله ای که در این زمینه نوشته ایم را مطالعه کنید تا متوجه توانایی ها و ویژگی های این سیستم مدیریت محبوب بشوید.
یکی از استفاده هایی که می توانید از این سایت سازها داشته باشید، فروش محصولات دیجیتالی می باشد که با توجه به مزایای زیاد آن ها، شما به صرف ترین کسب و کار موجود را می توانید راه اندازی کنید! کافی است به مقاله محصولات مجازی (دیجیتالی) نگاهی بیاندازید تا در کنار بهترین سایت ساز های ایرانی به نتیجه مطلوب دست پیدا کنید.
مزایا استفاده از سایت ساز نسبت به برنامه نویسی
خب حالا که به صورت کلی متوجه شدید سایت ساز چیست، می خواهیم بعضی از نکات مثبت استفاده از آن را هم با شما در میان بگذاریم. البته گفتن این مزایا برای سایت سازها، هرگز دلیل بر بد بودن برنامه نویسی نیست و نمی خواهیم در تعریف از سایت سازها غلو کنیم؛ بلکه می خواهیم دید بهتری نسبت به این سیستم ها پیدا کنید. سایت سازها برای افرادی که هنوز کسب و کار نوپایی دارند، گزینه خوبی است ولی قطعا برای طراحی سایتی مثل دیجی کالا، نمی توانید از آن استفاده کنید. در ادامه مزایا استفاده از این سیستم را برای شما بیان می کنیم.
- زمان کوتاه در طراحی سایت: برای طراحی یک سایت با استفاده از سایت سازها، شما در کمترین زمان ممکن و در کمتر از یک روز می توانید به خواسته خود برسید، چون تنها کاری که انجام می دهید ثبت نام، انتخاب قالب و اتصال سایت به دامنه است. حالا شما به همین راحتی و در مدت زمانی اندک، صاحب یک سایت شده اید. احتمالا می دانید که برای طراحی سایت با دانش برنامه نویسی، بعضی وقت ها نیاز به ماه ها صرف زمان دارید تا به نتیجه مطلوب برسید.
- هزینه کم: این سیستم به کسب و کار نوپای شما کمک می کند تا بجای پرداخت هزینه های هنگفت برنامه نویسی، بتوانید با هزینه ای ناچیز به سایتی که مدنظرتان است دست پیدا کنید. می توانید در ابتدای کار با صرفه جویی در هزینه های طراحی سایت، روی سایر قسمت های کسب و کارتان سرمایه گذاری کرده و با پیشرفت بیشتر، به فکر طراحی سایتی حرفه ای تر باشید.
- نیاز نداشتن به دانش برنامه نویسی: کار کردن با سایت سازها کار آسانی است و بدون هیچ دانش برنامه نویسی، می توانید به راحتی قالب سایت خود را انتخاب کرده و محتوای مدنظرتان را در آن قرار بدهید. این مزیت می تواند مشوق خوبی برای ایجاد یک کسب و کار آنلاین باشد. اگر شما هم به دنبال ایده برای شروع کسب و کار هستید، پیشنهاد می شود مقاله مربوطه را مطالعه فرمایید.
مقایسه بهترین سایت ساز های ایرانی
سایت ساز سی فایو
سایت ساز سی فایو به جرعت می توان گفت یکی از محبوب ترین و تخصصی ترین سایت سازهای ایرانی می باشد. در سال 91 کار خود را تحت مجموعه فناوری اطلاعات اسپاد شروع کرد. سی فایو در واقع از محصولات این شرکت است که برای ساده کردن طراحی سایت و صرفه جویی در هزینه های آن بوجود آمده است. تا کنون بیش از 192 هزار وب سایت با سی فایو ساخته شده است. در ادامه معایب و مزایا این سایت ساز محبوب را بررسی می کنیم.
یکی از ویژگی های بخصوص سی فایو، همکاری با برندهای به نامی مثل روزنامه خراسان، ایران خودرو خراسان و خبرگزاری مهر می باشد که نشان از اعتبار این شرکت می باشد.
مزایا سایت ساز سی فایو:
- تست رایگان 7 روزه
- دامین رایگان IR را ارائه می دهد.
- اتصال به دامنه اختصاصی
- ارائه قالب های واکنش گرا
- پهنای باند نامحدود
- پشتیبانی حرفه ای و مناسب
- در نسخه تجاری آن امکان ثبت سایت در گوگل مپ وجود دارد.
- امکان ایجاد فروشگاه اینترنتی توسط آن وجود دارد.
- درگاه های پرداخت آنلاین امنی ارائه می دهد.
معایب سایت ساز سی فایو:
- حجم کمی ارائه می دهد.
سایت ساز وبزی
از بهترین سایت ساز های ایرانی، می توان به سایت ساز وبزی اشاره کرد. با استفاده از این سیستم می توانید در چند دقیقه سایت مطلوب خود را بسازید. به گفته خود وبزی، این سایت ساز بیش از 29000 مشتری دارد که رقمی قابل توجه است.
مزایا سایت ساز وبزی:
- ارائه قالب های متنوع و واکنش گرا که امکان شخصی سازی آن ها توسط ویرایشگر آن وجود دارد.
- امکان ایجاد تعداد صفحات نامحدود برای سایت
- ارائه قالب هایی متنوع متناسب با موضوعات مختلف
- امکان ایجاد فروشگاه اینترنتی توسط آن وجود دارد.
- سایت شما در سرورهای قدرتمند ایرانی میزبانی می شود.
- ارائه قالب هایی واکنش گرا با قابلیت اختصاصی سازی
- پشتیانی در تمام ایام هفته
- آموزش رایگان کار با این سیستم در سایت وبزی
معایب سایت ساز وبزی:
- نداشتن فرم ساز
- تعرفه های طراحی سایت تخصصی با آن زیاد است.
- محدودیت در پهنای باند
بیشتر بخوانید: کپی راتینگ چیست؟ یک حرفه پولساز!
سایت ساز کاموا
کاموا هم یکی دیگر از بهترین سایت ساز های ایرانی است که بسیار محبوب هم می باشد. با چند کلیک در آن، می توانید سایت اختصاصی خود را بسازید. “طراحی سایت در کمتر از 20 دقیقه” شعار معروف کامواست و نشان دهنده رابط کاربری ساده و استفاده آسان از این سیستم می باشد. تا کنون بیش از 16000 نفر از این سایت ساز محبوب استفاده کرده اند.
مزایا سایت ساز کاموا:
- ارائه سرویس ایمیل مارکتینگ
- تست رایگان
- پهنای باند نامحدود
- امکان شخصی سازی قالب سایت برایتان وجود دارد.
- امکان ایجاد فروشگاه اینترنتی توسط آن وجود دارد.
- پشتیبانی حرفه ای
- آموزش های کاربردی جهت کار با این سیستم به شما ارائه می شود.
- تست رایگان 14 روزه
معایب سایت ساز کاموا:
- امکانات محدود در نسخه غیر پیشرفته
- فروشگاه ساز یکپارچه ندارد.
- محدودیت در حجم ارائه شده
سایت ساز ایران سرور
از بهترین و قدیمی ترین شرکت های هاستینگ ایرانی، شرکت ایران سرور است که اخیرا سایت ساز خود را معرفی کرده است. این شرکت پلن های سایت سازش را در انواع شخصی، شرکتی، فروشگاهی و برندینگ ارائه می دهد. شعار این شرکت این است که در کمتر از 10 دقیقه یک سایت حرفه ای بسازید و فروش اینترنتی را قدرتمند شروع کنید.
مزایا سایت ساز ایران سرور:
- ارائه 100 ها قالب متنوع و ریسپانسیو
- ارائه فرم ساز پیشرفته
- ارائه درگاه پرداخت آنلاین
- امکان ساخت اپلیکیشن فروشگاهی
- اتصال به اینستاگرام
- وجود گارانتی بازگشت وجه تا 3 هفته
معایب سایت ساز ایران سرور:
- ارائه حجم کم
- ارائه امکانات محدود در پلن شخصی
بیشتر بخوانید: طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ
سایت ساز پرتال
این سایت ساز محبوب که ساخته شده توسط شرکت تجارت نوین است، از پیشرفته ترین سیستم های سایت ساز ایرانی است. این سیستم برخلاف بسیاری از سایت سازهای دیگر، از پایه کدنویسی شده و در آن اثری از بومی سازی یا ترجمه دیده نمی شود. پلن های این سایت ساز در سه بسته کوچک، استاندارد و پیشرفته ارائه می شود.
مزایا سایت ساز پرتال:
- پهنای باند و حجم نامحدود ارائه می دهد.
- امکان ساخت فروشگاه حرفه ای
- ارائه سیستم همکاری در فروش در فروشگاه (افیلیت مارکتینگ)
- دامین رایگان com و IR را ارائه می دهد.
- پشتیبانی پیشرفته و مناسب
- امکان ساخت اپلیکیشن فروشگاهی
- استفاده از تکنولوژی ابری برای میزبانی سایت و فروشگاه که مانع افت سرعت می شود.
- ارائه قالب های متنوع و سئو شده
معایب سایت ساز پرتال:
- محدودیت در تعداد صفحات
- انعطاف پذیری پایین
سایت ساز سی می پلاس
سی می پلاس هم از بهترین سایت ساز های ایرانی است که کار با آن بسیار آسان است و با چند تا درگ اند دراپ کردن، می توانید قالب سایتتان را طراحی کنید. فروشگاه ساز این سیستم هم به راحتی و با چند درگ اند دراپ قابل راه اندازی است. این سایت ساز از مطرح ترین سایت سازهای موجود می باشد.
مزایا سایت ساز می پلاس:
- پهنای باند نامحدود
- تست رایگان 7 روزه
- اتصال به دامنه اختصاصی
- دارای سیستم عضویت کاربران و ارسال خبرنامه برای آن ها
- امکان ایجاد صفحات به تعداد نامحدود
- با پرداخت هزینه، امکان طراحی اختصاصی سایت وجود دارد.
- پشتیبانی 24 ساعته
- امکان استفاده از بیش از 30 قالب متنوع
- امکان ساخت فروشگاه حرفه ای
معایب سایت ساز می پلاس:
- فضای میزبانی بسیار کم
- امکانات محدود
سایت ساز پوپش
این سیستم هم از دیگر بهترین سایت ساز های ایرانی است که مخاطبان خاص خود را دارد. شرکت پوپش شعار قابل توجهی دارد و میگوید در کمتر از 5 دقیقه سایت خود را تحویل بگیرید! طراحی ظاهر سایت در این سایت ساز هم به صورت درگ اند دراپ است و کار کردن با آن بسیار راحت است.
مزایا سایت ساز پویش:
- سیستم تخفیف دهی قابل قبول
- امکان تغییر قالب سایت
- امکان ساخت اپلیکیشن فروشگاهی
- اتصال به دامنه اختصاصی
معایب سایت ساز پویش:
- دارای قالب هایی نه چندان به روز
- نداشتن پشتیبان آنلاین
قیمت بهترین سایت ساز های ایرانی
حالا که با معایب و مزایای این سایت سازها آشنا شدید، احتمالا به قیمت آن ها هم فکر می کنید. باید این نکته را بدانید که قیمت هایی که در نظر گرفته شده، با توجه خدماتی که به شما ارائه می شود تعیین می شود. در ادامه قیمت سایت سازهایی که به شما معرفی کردیم را بررسی می کنیم.
- وبزی: قیمت این سایت ساز با توجه به نوع سایت شما فرق می کند؛ قیمت پایه 23 هزار تومان، شرکتی 48 هزار تومان، کسب و کار 117 هزار تومان و برندینگ 250 هزار تومان در ماه است. همچنین قیمت های فروشگاه ساز این سیستم در نوع فروشگاهی 81 هزار تومان، کسب و کار 117 هزار تومان و برندینگ 250 هزار تومان در ماه است.
- کاموا: خدمات این سایت ساز در سه سطح ساده، حرفه ای و اختصاصی ارائه می شود و قیمت هر یک از آن ها به ترتیب 390 هزار تومان، 590 هزار تومان و 1 میلیون و 200 هزار تومان در سال است.
- سی فایو: بسته اقتصادی این سایت ساز 495 هزار تومان و بسته ویژه آن 695 هزار تومان است.
- ایران سرور: قیمت سایت ساز شرکتی ایران سرور 299 هزار تومان، شرکتی 399 هزار تومان، برندینگ 999 هزار تومان و پرفروش ترین آن 699 هزار تومان به صورت 6 ماهه است.
- پورتال: قیمت سایت های این سایت ساز در 3 بخش کوچک، استاندارد و پیشرفته به ترتیب 360 هزار تومان، 740 هزار تومان و 1 میلیون و 800 هزار تومان است. قیمت سایت های فروشگاهی پورتال هم به ترتیب 740 هزار تومان، 1 میلیون و 800 هزار تومان و 3 میلیون و 670 هزار تومان است.
- سی می پلاس: اگر بخواهید خدمات این شرکت را دریافت کنید، می توانید از سایت های ساده به قیمت 89 هزار تومان، حرفه ای 139 هزار تومان و تجاری به قیمت 199 هزار تومان به صورت 3 ماهه استفاده کنید.
- پوپش: این سایت ساز هم خدمات خود را در 4 سطح به قیمت های 65 هزار تومان، 220 هزار تومان، 351 هزار تومان و 565 هزار تومان به صورت سالیانه ارائه می دهد.
کلام پایانی
آکادمی آغازینو در این مقاله با مقایسه بهترین سایت ساز های ایرانی، به شما کمک کرده است تا دید وسیع تری نسبت به این سیستم ها پیدا کنید و با توجه به مزایا و معایب هر کدام، بتوانید دست به انتخاب درستی بزنید. اینکه شما از برنامه نویسی استفاده کنید یا از سایت سازهای آماده ایرانی و یا حتی غیر ایرانی، کاملا به نوع کسب و کار و بودجه ای که می خواهید بپردازید بستگی دارد.
همانطور که گفتیم، این سیستم ها برای شروع فعالیت در دنیای مجازی می توانند مناسب باشند و با توجه به هزینه و زمان کمی که برای استفاده از آن ها صرف می شود، مشوق خوبی برای شما هستند تا پا به دنیای اینترنت گذاشته و کسب و کارتان را گسترش دهید. شما از چه سایت سازهایی تا کنون استفاده کرده اید؟ آیا از سایت سازهای ایرانی راضی بودید؟ اگر تجربه ای در این زمینه دارید، می توانید آن را در قسمت نظرات با دیگران به اشتراک بگذارید.
سوالات متداول
مزایا سایت ساز سی فایو چیست؟
تست رایگان 7 روزه – دامین رایگان IR را ارائه می دهد – اتصال به دامنه اختصاصی – پشتیبانی حرفه ای و مناسب
مزایا سایت ساز کاموا چیست؟
ارائه سرویس ایمیل مارکتینگ – پهنای باند نامحدود – تست رایگان 14 روزه
4 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دمتون گرم بابت این محتوای خوب بنظرم اگه فقط بخای یک سایت ساده داشتی باشی خیلی فرقی نداره ولی اگه بخای قوی کار کنی و بعدا بتونی سایتت رو توسعه بدی بهتره از سایت سازهای وردپرسی مثل مانا و سی فایو ساتفده کنیم
تو ایران سایت ساز چندتایی هست بهترینش بنظرم همین وردپرسی ها هستن هم مزایای سایت ساز رو دارن سایتت سریع میاد بالا هم محدودیت سایت سازها رو ندارن هروقت بخای میتونی توسعه بدی
سلام محسن عزیز. از اینکه این مقاله براتون مفید بوده واقعا خوشحالیم. هدف هم معرفی بهترین سایت سازهای وردپرسی مثل سی فایو بود و سعی کردیم مزایا و معایبشون رو براتون شرح بدیم تا راحت تر انتخاب کنین.
سلام. وقت بخیر
رضایی هستم.
میخواستم ببینم آیا ممکنه سایت ساز مارو هم در لیست معرفی کنید.
سایت ساز سایتی شو
09158806966
حسین رضایی
سلام مطلبتون و خوندیم و خیلی خوب بود. اما جای سایت ساز سرور پارس در این مطلب خالی بود. خوشحال میشیم بررسی کنید و معرفی سایت ساز سرورپارس و هم در مقاله تون قرار بدید.