نحوه تحلیل گزارش بازدید از صفحات اینستاگرام در سال 2022
تحلیل پیج اینستاگرام سخت است! پیشنهاد می کنم ده دقیقه زمان بگذارید و این مقاله را بخوانید تا به تمام موارد گفته شده پی برید و بتوانید پیج خودتان را بهینه و پر بازده کنید. بعد از خواندن پی به ارزش این مقاله می برید و به احتمال زیاد ذهن تان برای چند ساعتی درگیر می شود.
تحلیل پیج اینستاگرام! کاری ضروری در عین حال آسان و کاربردی برای کسب و کارهای جدید است. یکی از قابلیت های خوبی که اینستاگرام دارد این است که مانند سایر سوشال مدیا ها از ابزارهای تحلیل دادهها استفاده می کند که اگر از آن ها استفاده کنید می توانید به بهترین شکل ممکن پیج خودتان را آنالیز کنید.
همچنین در آکادمی آغازینو توانسته اینم تا حد زیادی از نیاز کاربران در مورد اینستاگرام و اینفلوئنسری را رفع کنیم و در دوره دیجیتال مارکتینگ آغازینو به راه های پولسازی در اینستاگرام پرداخته ایم.
2 نکته طلایی در استفاده از ابزارهای تحلیل پیج اینستاگرام
به راحتی می توانید کاربران و فالوئرهایی که پیج شما را دوست دارند و دنبال می کنند را شناسایی کنید و براساس آن ها و علایقی که دارند پست و استوری بگذارید تا فالوئرهای خود را ماندگار کنید.
البته دو نکته بسیار مهم در مورد استفاده از ابزارهای تحلیل وجود دارد؛
یکی این که حتما باید پیج اینستاگرام شما بیزینسی باشد و دوم اینکه ممکن است تا یک هفته بعد از تبدیل پیج به حالت بیزینسی ممکن است به هیچ ابزاری دسترسی نداشته باشید.
پکیج ویدیو تیک تاک مناسب استوری و ریلز
یک وعده آموزش: اگه هنوز پیج اینستاگرام تان را تجاری سازی یا (پیج بیزینسی) نکردید اینجا کلیک کنید.
اما در هر صورت اطلاعاتی که شما از طریق این ابزارها می توانید به دست بیارید شامل موارد زیر است:
فعالیت فالورها، زمان آنلاین شدن (روز و ساعت)، جنسیت، سن، اطلاعات مکانی (شهر و استان) و همین طور تعداد اکانت هایی که روی لینک وب سایت در پروفایل بزینسی شما کلیلک کرده اند.
پس بهتر است با رایجترین ابزار تحلیل پیج اینستاگرام آشنا شویم تا به راحتی پرسونای مخاطب خود را شناسایی و حتی دستهبندی نماییم تا پیجی حرفه ای تر و کاربردی تر داشته باشیم.
سوشال مدیا مارکتینگ، مبحثی که در حوزه اینستاگرام و کسب و کار شبکه های اجتماعی به شما کمک شایانی در ادامه مسیر می کند.
تحلیل پیج اینستاگرام
امروزه در زندگی دیجیتالی ما افراد زیادی پای در عرصه و حوزه اینستاگرام گذاشته اند. اینستاگرام منبعی غنی برای کسب درآمد های نجومی و معروف ترین اینفلوئنسرهای دنیا هم که به تازگی رونق زیادی به کسب و کارها داده اند.
تحلیل پیج اینستاگرام از مواردی است که هر فردی که در اینستاگرام فعالیت جدی داشته باشد به آن نیاز پیدا خواهد داشت.
در این مقاله تحلیل پیج اینستاگرام تلاش می کنیم تا با استفاده از ابزار هایی مفید و کاربردی، تحلیل پیج اینستاگرام شما را به آسان ترین روش بررسی کنیم. در ادامه یک آنالیز اینستاگرام داشته انجام می دهیم.
آموزش استفاده از ابزار Instagram Insights
خوشبختانه ابزار Instagram Insights در خود اینستاگرام وجود دارد و به شما کمک می کند تا اطلاعات زیادی راجع به فالورها و کاربرای پیج تان به دست بیارید. اطلاعاتی مانند:
● تعداد پست های به اشتراک گذاشته شده در زمان های مختلف
● تعداد بازدیدها در طی یک هفته گذشته
● تعداد کلیکها بر روی لینک بیو
● تعداد کلیکها بر روی دکمه های دایرکت
●امکان دسترسی به اطلاعاتی فراتر از تعداد بازدیدهای story
● موقعیت جغرافیایی کاربران
● امکان افزودن پیوند به story (برای پیجهای بیش از 10k).
●امکان استفاده از تبلیغات اسپانسر شده دراینستگارام
●امکان تبدیل صفحه اینستاگرام به یک فروشگاه اینترنتی
جالبه بدانید که تمام این اطلاعات رایگان دراختیارتان قرار می گیرد و می توانید کسب و کارتان را براساس این اطلاعات توسعه بدهید!
قبل از این که به سراغ تحلیل داده ها بریم، باید با چند اصطلاح در این زمینه آشنا شوید:
- Impressions: به تعداد دفعاتی که یک پست دیده شده گفته می شود؛ اگر یک کاربر دو بار از یک پست بازدید کند، تعداد دیده شدن آن پست توسط آن کاربر ۲ هست.
- Engagement: این اصطلاح به معنی تعامل کاربر هست. درحقیقت تعداد لایک ها، نظرات و پست های ذخیره شده را نشان می دهد و برای بازاریابی اینستاگرام بسیار مهم هست.
Engagement= (تعداد لایک ها + تعداد نظرات+ تعداد پست های ذخیره شده ) /مجموع کل بازدید ها *100
- Reach: تعداد کاربرانی که پست شما را مشاهده کردن را نشان می دهد. اگر یک کاربر 10 بار پست شما را ببیند، تعداد ریچ (reach) عدد یک است. در نتیجه، تعداد Impressions همیشه بیشتر از Reach است.
برای دسترسی به این ابزار کافیست وارد پروفایل خود شوید و بر روی آیکون آن کلیک کنید؛ آیکون مربوط به Insights را در تصویر زیر می بینید:
بخش اول تعداد کاربرانی که از صفحه شما بازدید کردند را نمایش می دهد و شامل دو بخش است:
- (Followers): این قسمت تعداد فالوئر های صفحه اینستاگرام را نمایش می دهد و افزایش یا کاهش آن ها در ۷ روز گذشته را هم گزارش میکند.
- Posts: این بخش تعداد پست های شما را نشان می دهد و اگر در هفته گذشته پستی را منتشر یا حذف کرده باشید، تغییر تعداد پست ها را گزارش می کند.
هدیه آغازینو به شما
برای دریافت مشاوره تخصصی و رایگان دیجیتال مارکتینگ از کارشناسان آغازینو،
فرم مقابل رو تکمیل کن تا کارشناسان دیجیتال مارکتینگ سریعاً باهات تماس بگیرن.
کسب و کار اینترنتی خودتو بساز … 💰
هدیه آغازینو به شما
برای دریافت مشاوره تخصصی و رایگان دیجیتال مارکتینگ از کارشناسان آغازینو،
فرم مقابل رو تکمیل کن تا کارشناسان دیجیتال مارکتینگ سریعاً باهات تماس بگیرن.
کسب و کار اینترنتی خودتو بساز … 💰
آنالیز پیج اینستاگرام با ابزار Insights
این بخش یکی از مهم ترین بخش های مهم برای کسب و کارهای جدید اینستاگرامی هست. در این بخش می توانید تعداد کل بازدید های پست های تان را ببینید و یک گزارش از افزایش یا کاهش تعداد آن ها داشته باشید.
زیاد بودن تعداد بازدید پست ها تا زمانی خوبه که از تعداد لایک و کامنت خیلی بیشتر نباشد! به عبارت دیگه افراد زیادی پست شما را دیدند اما تعداد کامنت و لایک هاشون کم است.
این یعنی این که پست های شما برای مخاطب خیلی کاربردی نیست و نتوانسته نظرشان را جلب کند.
شناسایی جنسیبت، سن و موقعیت جغرافیایی کاربران اینستاگرام
اگه صفحه اینستاگرام تان یک پیج فروش است، متوجه شدید جنسیت و سن کاربران می تواند به شما در ارائه محصول مناسب و بالابردن نرخ تعامل مفید باشد. در بخش پایین این تصویر یک نمودار هست که لیست شهر هایی که کاربراتان از آن جا پست های شما را دنبال کردند نشان می دهد.
در چه ساعت از روز کاربران تان فعالتر هستند؟
برای بالابردن نرخ تعامل، باید پست ها را در زمانی بگذارید که بیشترین تعداد فالوئر های شما آنلاین هستند و می توانند پست شما را ببینند و لایک کنند. Insights این اطلاعات را به شما نشان می دهد. همچنین می توانید از طریق نرم افزار Combin Scheduler پست های خودتان را زمانبندی کنید و به صورت خودکار منتشر می شوند.
بسیار خوب، تا اینجا یاد گرفتید صفحه اینستاگرام تان را به صورت کلی آنالیز کنید. دو بخش مهم دیگه مونده که در ادامه آن ها را بررسی می کنیم.
تحلیل پست های اینستاگرام
برای این کار کافییست یکی از پست های خودتان را انتخاب کنید و به اون صفحه بروید. بعد از ورود به این بخش ، دوباره نماد Insights را می بینید که با کلیک بر روی صفحه، یک پنجره در پایین موبایل به شما نمایش داده می شود.
- Likes: تعداد کاربرانی را که پست شما را دوست دارند و آن را لایک کردهاند، نشان می دهد.
- Comments: تعداد نظراتی را که مورد پست شما نوشته شده است. نشان می دهد.
- Saves: تعداد کاربران یا حساب های منحصر به فردی که پست شما را ذخیره کردهاند، یا پست شما را بوکمارک کردهاند نشان می دهد.
- Actions: کال تو اکشن پست اینستاگرام تعداد اقداماتی را که کاربران پس از دیدن پست شما بر روی پروفایل شما انجام می دهند نشان می دهد، مواردی مانند بازدید از پروفایل شما، و یا اقداماتی مانند کلیک کردن روی لینک وب سایت شما یا فالو کردن شما.
- Discovery: نشان می دهد که پست شما چه میزان دیده میشود – یا با جستجو کشف (discover) شده است. و تعداد افرادی که پست شما را دیده ولی شما را فالو نکردهاند.
- Insights discover: شامل اطلاعاتی در مورد دسترسی به پست است که نشان دهنده تعداد کاربران منحصر به فردی است که پست شما را مشاهده می کنند.
تحلیل استوری های اینستاگرام
با تحلیل استوری های اینستاگرام می توانید بفهمید بهترین نوع استوری از دیدگاه مخاطب تان کدام هست؟ در نتیجه تحلیل این بخش اهمیت زیادی دارد.
- Interaction: این بخش مربوط به فعالیت های کاربران در قسمت استوری های شماست.
- Replies: این قسمت نشان می دهد چه تعداد کاربر بعد از پیامی که برای آن ها ارسال کردید به استوری شما جواب دادند. هرچقدر تعداد پاسخ ها بیشتر باشد، نشان می دهد استوری شما جذاب تر و محبوب تر بوده. اگر تعداد این استوری ها زیاد باشد، تعامل کاربران بیشتر می شود.
- Discovery: این قسمت تعداد بازدید های استوری تان را نشان می دهد.
- Navigation: این بخش نشان می دهد چند نفر با انگشت استوری شما را نگه داشته اند تا آن را کمی بیشتر ببینند.
- Back: این بخش تعداد افرادی که خواستند استوری قبلی شما را ببینند نشان می دهد.
- Forward: این بخش تعداد افرادی که برای دیدن استوری بعدی تان را صفحه ضربه زدن را نشان می دهد.
- Next Story: این بخش نشان می دهد چند نفر از کاربران خواستند استوری کاربر بعدی را ببینند و روی صفحه موبایل ضربه زدند.
- Exited: این بخش نشان می دهد چند نفر بعد از دیدن استوری شما از بخش استوری بیرون آمدن و استوری های بعدی را ندیدند.
بشتر بخوانید: بهترین شبکه های اجتماعی برای کسب و کار
استفاده از Insights Filter در استوری و پست ها
یکی از بخش های کاربردی Insights اینستاگرام، استفاده ازابزار فیلترکردن محتوا بر اساس فاکتورهای مختلف هست! شما میتوانید در پست و استوری های تان، مطالب را بر اساس Impressions ، Reach ، Exit ، Replies و غیره فیلتر کنید.
این قسمت برای زمانی هست که قصد دارید پست ها با Engagement بالا و استوری های پرطرفدارتان را شناسایی کنید و محتوا های بعدی تان را بر اساس علایق کاربران تان تولید کنید.
اگر این روند را ادامه بدید، نرخ تعامل پیج تان در یک بازه زمانی کوتاه بالا می رود و در نهایت به رونق کسب و کارتان کمک می کند.
- Impressions: این فیلتر به شما کمک میکند تا استوریهای تان را در دوره های زمانی مختلف و بر طبق تعداد بازدید ها فیلتر کنید.
- Reach: این فیلتر به شما کمک می کند تا استوریها را طبق تعداد کاربرانی که آن را دیدن فیلتر کنید.
- Exits: استوری را بر اساس تعداد کاربرانی که از استوری تان خارج شدن، فیلتر می کند.
- Replies: استوری را بر اساس تعدا مخاطبانی که به استوری پاسخ دادهاند مرتب می کند.
فیلتر Replies خیلی مهم است چون بر اساس آن می توانید بفهمید کدام استوری بیشترین پاسخ ها را داشته و طبق آن محتوا های بعدی را تولید کنید.
نتیجه گیری
آکادمی آغازینو، در مقاله تحلیل پیج اینستاگرام که به کمک ابزار Insights می توانید داده های زیادی در اختیار داشته باشید و براساس این اطلاعات، محتوا های با ارزشتری تولید کنید.
نرخ تعامل تان را بالا ببرید و تحلیل پیج اینستاگرام خودتان در مواقع ضروری به کار بگیرید اطلاعات مفیدی را در اختیارتان گذاشته تا بهتر بتوانید به تحلیل پیج اینستاگرام خودتان بپردازید.
شما تا حالا کدام متریک پیج اینستاگرام تان را بررسی کرده اید؟ اصلا از Instagram insights برای بهبود بازاریابی صفحه تان استفاده کرده اید؟ اگه هنوز از این ابزار استفاده نکردید و دوست دارید یک پیج کاری حرفه ای داشته باشید، پیشنهاد می کنم دوره اینستاگرام مارکتینگ 2022 آغازینو را مشاهده کنید.
سوالات متداول
Discovery چیست؟
نشان می دهد که پست شما چه میزان دیده میشود – یا با جستجو کشف (discover) شده است. و تعداد افرادی که پست شما را دیده ولی شما را فالو نکردهاند.
Impressions چیست؟
این فیلتر به شما کمک میکند تا استوریهای تان را در دوره های زمانی مختلف و بر طبق تعداد بازدید ها فیلتر کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر وارد مقاله شوید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
با عرض سلام و خسته نباشید. بنده طبق بررسی که کردم سایتی که منبع زدین با tld دات کام درست نیست درستش https://aloinstagram.net هستش اگه خودتون هم برسی کنین میفهمین. ممنون از پست کاربردیتون
با سلام خدمت شما دوست عزیز
لینک اصلاح شد