رپورتاژ آگهی چیست؟ + 6 نمونه رپورتاژ آگهی جذاب
رپورتاژ آگهی چیست؟ چطور از اشتباهات احتمالی در انتشار رپورتاژ جلوگیری کنیم؟ در فضای پررقابت امروز جذب کاربران بیش از پیش سختتر شده است و برای این کار بهتر است از سایتها و رسانه های شناخته شده کمک گرفت تا هم مخاطبان بیشتری بدست آورد و هم با دریافت بک لینک، سایت را از نظر موتورهای جستجو بهینه کرد. ما در دوره دیجیتال مارکتینگ آغازینو سعی کرده ایم در مسیر راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی سود آور کنار شما باشیم و راه های فرعی برای معرفی کسب و کارتان از قبیل بررسی نمونه های واقعی رپورتاژ آگهی رقبا به شما در این مسیر کمک کنیم.
کسانی که تازه میخواهند رپورتاژ آگهی تولید کنند طبیعی است که اشتباهاتی را در این میان مرتکب شوند. در این قسمت سعی شده بعد از بررسی این مفهوم، در رابطه با 6 اشتباهی که اکثرا در مواقع ساخت رپورتاژ آگهی مرتکب می شوند صحبت کنیم تا شما دیگر آن ها را تکرار نکنید.
رپورتاژ آگهی چیست؟
بررسی ها نشان داده که کاربران از خواندن محتوای تبلیغاتی بیزار هستند، در نتیجه هرچه شما در این زمینه تلاش کرده و محتوای با کیفیتی هم نوشته باشید باز هم به هدف تان نمی رسید.
پس برای به چشم آمدن و جذب مشتری های احتمالی باید چه راه کاری را انجام داد؟
اینجاست که رپورتاژآگهی به داد شما می رسد. رپورتاژآگهی، شکلی از آگهی هست که در قالب گزارش یا مقاله ارائه می شود و با رویکرد اطلاع رسانی، کاربران را هوشمندانه به سایت و یا محصولات خود جذب می کند. با ساخت رپورتاژ آگهی می توان بک لینک های با کیفیتی ایجاد کرده و در نهایت برای سئو سایت خود تاثیر زیادی بگذارید. از آنجایی که رپورتاژ آگهی نباید ظاهر تبلیغاتی خودش را نشان دهد، باید محتوایی آموزنده و باکیفیت ایجاد کرد.
با بالا بردن کیفیت محتوای خود و انتخاب موضوع مناسب می توانید حتی باعث به اشتراک گذاری آن توسط مخاطبان شوید.
حالا که متوجه شدید که رپورتاژ آگهی چیست؟ جالب است بدانید که رپورتاژ محدود به فضای اینترنت هم نمی شود. اگر از مخاطبان تلویزیون خودمان باشید تا به حال به وفور با رپورتاژها آشنا شدهاید! اما این رپورتاژ آگهی چیست؟ و کجای تلویزیون خودش را به ما معرفی کرده است اگر دقت کرده باشید مجری های برنامه های پرطرفدار تلویزیون در بین برنامه به اسپانسر برنامه و یا محصولات و خدمات شرکتی خاص اشاره می کنند که همان تبلیغات در غالب رپورتاژ محسوب می شود.
هدیه آغازینو به شما
برای دریافت مشاوره تخصصی و رایگان دیجیتال مارکتینگ از کارشناسان آغازینو،
فرم مقابل رو تکمیل کن تا کارشناسان دیجیتال مارکتینگ سریعاً باهات تماس بگیرن.
کسب و کار اینترنتی خودتو بساز … 💰
هدیه آغازینو به شما
برای دریافت مشاوره تخصصی و رایگان دیجیتال مارکتینگ از کارشناسان آغازینو،
فرم مقابل رو تکمیل کن تا کارشناسان دیجیتال مارکتینگ سریعاً باهات تماس بگیرن.
کسب و کار اینترنتی خودتو بساز … 💰
قیمت رپورتاژ آگهی
یک پله از این که رپورتاژ آگهی چیست؟ می آییم جلوتر، خب می رسیم به بحث جذاب و شیرین قیمتها! از آنجا که قیمتها در ایران ثبات زیادی ندارد نمی شود برای تمام وقت ها یک نسخه پیچید. به صورت کلی با توجه به سایتی که انتخاب می کنید قیمت آگهیها هم تغییر می کند. هرچه اعتبار دامنهی سایت، اعتبار صفحهای که می خواهید آگهی شما را درج کند و میزان بازدید آن سایت بیشتر باشد، هزینهی آن هم بیشتر می شود. در حال حاضر قیمتها از 100 هزار تومان شروع می شود تا حدودا 2 میلیون تومان.
چند نمونه رپورتاژ آگهی
- اگر روی لینک زیر کلیک کنید می بینید که یک آژانس هواپیمایی برای ایجاد رپورتاژ آگهی خود به صورت هوشمندانه خانمها را هدف گرفته و سراغ مراکز خرید موجود در کیش محتوای خود را نوشته است.
این محتوا در رابطه با مراکز خرید بزرگ کیش و جذابیت آن ها نوشته شده است و در آخر، برای خوانندگانی که علاقمند به تجربه خرید از این مراکز شدهاند، بلیط و تورهای خود را پیشنهاد داده است.
- در رپورتاژ آگهی دیگر دیجی پی سعی کرده است تا با مطرح کردن مشکلی که ممکن است خیلیها آن را تجربه کرده باشند، با کاربر ارتباط برقرار کرده و با ارائه راهحل آن، که محصول خود می باشد، به وسیلهی یک لینک آن ها را به سمت محصول خود هدایت کند.
- با تعطیل شدن کسب و کارهای جدید، کارلنسر فرصتها را غنیمت شمرده و با ایجاد رپورتاژ آگهی خود، کاربران را به دورکاری و کسب درآمد به صورت آنلاین تشویق کرده است.
- تپسی نیز با ایجاد رپورتاژآ گهی در روزهای کرونا، سعی کرده است با ایجاد اعتمادسازی در بین کاربران آن ها را به سمت نرم افزار خود هدایت کند.
1) محتوای تماما تبلیغاتی
این که مخاطب احساس کند مطلبی را می خواند که تماما برای تبلیغات یک محصول یا خدمت نوشته شده، اصلا خوشحالش نمی کند. در واقع با حجم وسیع تبلیغات و اطلاعات غیر مفیدی که در فضای وب وجود دارد، کاربران بیش از هر زمان دیگری به محتوا های تبلیغاتی بیاعتماد شدهاند. تمام هنر شما این است که بتوانید تبلیغات را در لابهلای یک محتوای مفید بگنجانید تا مخاطب هم به اطلاعات مورد نیازش برسد و هم پیام تبلیغاتی شما را دریافت کرده باشد.
بیشتر بدانید: بهترین کمپین های تبلیغاتی ایران
یک فرمول طلایی برای نوشتن رپورتاژ این است که 70% آن محتوای مفید و کاربردی باشد و 30% آن به تبلیغات اختصاص داده شود.
2) تعریف و تمجید بیش از حد
اگر فکر می کنید با تعریف و تمجید بیش از حد از محصول یا خدمات خود می توانید مخاطبان بیشتری جذب کنید باید بگویم سخت در اشتباهاید. مخاطب خیلی زود متوجه تعاریف زیاد از حد شما می شود و نمی تواند به شما اعتماد کند. بهترین کار این است که صادقانه صحبت کنید و حتی معایب احتمالی را هم بیان کنید تا بتوانبد اعتماد کاربران را به خود جلب کنید.
3) عنوان های نه چندان جذاب
اولین بخش از محتوا که به چشم کاربر می آید عنوان آن مطلب می باشد و عنوان هایی که جذاب نباشند نمی توانند مخاطب را تشویق به خواندن کنند.
پیشنهاد می شود که در عنوان خود موارد زیر را بکار ببرید:
- عنوان مطلب را به صورت سوالی مطرح کنید:
آیا می دانستید با ROI نرخ بازگشت سرمایه می توانید هزینه تبلیغات تان را محاسبه کنید - از اعداد استفاده کنید:
یاد گیری ROI در 20 دقیقه
4) استفاده نادرست از لینکها
لینک هایی که شما در محتوا قرار می دهید مهمترین راه دسترسی کاربران به رسانه شما می باشد پس این لینکها به درستی و به دقت استفاده شود:
- در رپورتاژآگهی باید حداقل 3 و حداکثر 5 لینک وجود داشته باشد.
- لینکها باید به صورت پراکنده در محتوا وجود داشته باشند.
- نباید انکر تکست تمام بک لینک های موجود در رپورتاژ شما یکی باشند، در این صورت ممکن است توسط گوگل جریمه شوید.
5) طولانی بودن محتوا
توجه داشته باشد که رپورتاژ آگهی برای جهت آشنایی با شما ایجاد شده است و نباید در یک محتوا تمام اطلاعاتی که باید کاربران در را بطه با رسانه شما بدانند را در آن جای دهید. اغلب سایت هایی که رپورتاژ ثبت می کنند قالب مشخصی برای محتوا دارند و تعداد کلمات را برای شما مشخص می کنند، اگر این طور نبود پیشنهاد ما به شما این است که از محتوایی بین 500 تا 600 کلمه استفاده کنید.
بیشتر بدانید: بهترین شبکه های اجتماعی برای کسب و کار
6) محتوای تکراری
محتوای تکراری به هیچ وجه برای گوگل محبوب نیست، حالا می خواهد محتوای یک مقاله در سایت خودتان باشد یا محتوای یک رپورتاژ در سایت خبری. حتی اگر در مورد یک موضوع می خواهید چندین رپورتاژ منتشر کنید حواستان باشد که محتوای تکراری در هیچ کدام از آن ها استفاده نکنید. همچنین سایتی را انتخاب کنید که مطالب تولیدی آن بیشتر از مطالب کپی شده باشد.
کلام پایانی
آکادمی آغازینو در این مقاله قصد داشته است که بیان کند رپورتاژ آگهی چیست و اشتباهات رایجی که افراد تازهکار در انتشار رپورتاژ انجام می دهند را بررسی کند.
شما تا به حال تجربهای در ارسال رپورتاژ آگهی داشته اید؟ اگر تجربهای دارید که فکر می کنید برای دیگران مفید است، می توانید آن را در قسمت نظرات با کاربران ما در میان بگذارید.
سوالات متداول
فرمول طلایی رپورتاژآ گهی چیست؟
یک فرمول طلایی برای نوشتن رپورتاژ این است که 70% آن محتوای مفید و کاربردی باشد و 30% آن به تبلیغات اختصاص داده شود.
در یک رپورتاژآ گهی چند لینک باید وجود داشته باشد؟
در رپورتاژآگهی باید حداقل 3 و حداکثر 5 لینک وجود داشته باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر وارد مقاله شوید.
دیدگاهتان را بنویسید