طراحی سایت و لندینگ پیج چپیست؟
اگر کمی با بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ آشنایی داشته باشید و در این حوزه فعالیت کرده باشید حتما تا به حال با اصطلاح لندینگ پیج و یا صفحه فرود مواجه شدهاید. اما لندینگ پیج دقیقاً چیست؟ چه چیزی آن را از هر صفحه دیگری متفاوت می کند؟ چرا صفحات فرود اینقدر مهم هستند؟
در این مقاله توضیح خواهم داد که صفحه فرود چیست، چه چیزی در یک صفحه مقصد موثر قرار میگیرد و چگونه میتوان یک صفحه فرود مناسب برای تبدیل بیشتر مخاطب به مشتری ایجاد کرد. اما قبل از آن لازم است بدانیم چگونه میتوانیم یک وبسایت طراحی کنیم. پس ابتدا به این خواهم پرداخت که مزایای داشتن یک وبسایت چیست و با چه روشهایی میتوان یک وبسایت طراحی کرد.
چگونه یک وبسایت طراحی کنیم؟
ایجاد یک وب سایت برای مشاغل برای اهدافی چون آگاهی دادن به مخاطبان، توضیح ارزش پیشنهادی آنها، تقویت شناخت برند و افزایش فروش، بسیار مهم است.
برای ساخت یک وب سایت تجاری، ابتدا باید نام دامنه و یک هاست امن انتخاب کنید. سپس، وب سایت خود را ایجاد کنید و پس از آن بهینه سازی کنید تا رتبه بندی آن در موتور جستجوگر بهبود یابد و میزان بازدیدش افزایش دهد.
مزایای داشتن یک وبسایت
دیگر نمیتوان بدون ایجاد وبسایت برای تجارت خود در آن پیشرفتی کسب کرد، حتی در تجارت آجر و ملات. مصرف کنندگان برای انجام هر کاری از تحقیقات محصول گرفته تا دانستن موقعیت مکانی و ساعات کار به اینترنت مراجعه میکنند. حتی یک وب سایت ساده میتواند در زمینه فعالیت شما به نفع شما باشد و اگر محصولی برای فروش داشته باشید، سایت شما میتواند مشتریهای جدیدی را برای شما ایجاد کند و به راحتی تجارت شما را گسترش دهد.
در این قسمت از مقاله یک راهنمای گام به گام برای ایجاد یک وب سایت تجاری موفق به ارئه میدهم.
1. هدف اصلی وب سایت خود را تعیین کنید.
یک وب سایت تجاری عموماً به عنوان فضایی برای ارائه اطلاعات عمومی درباره شرکت شما یا بستری مستقیم برای تجارت الکترونیکی عمل میکند. چه یک وب سایت ساده ایجاد کنید که کمی در مورد شرکت شما صحبت کند یا یک سایت تجاری پیچیدهتر ایجاد کنید، مهمترین کاری که باید انجام دهید این است که خدمتی که شرکت شما ارائه میدهد را در صفحه اصلی به زبان ساده بیان کنید. این کار باعث میشود مشتریان شما وقتی وارد سایتتان میشوند درگیر این موضوع نشوند که آیا شرکت شما میتواند نیاز آنها را برآورده کند یا خیر. بنابراین هدف وبسایت شما باید به راحتی در دسترس کاربرانی که وارد آن میشوند قرار گیرد.
پس در وهله اول با برنامه ریزی در مورد نحوه استفاده از سایت خود شروع کنید. اقدامات شما برای توسعه وبسایت خود را بر این اهداف متمرکز کنید.
2. نام دامنه خود را تعیین کنید.
نام دامنه شما یکی از مهمترین ویژگیهای وب سایت شماست. دامنه نشانی اینترنتی است که شما با مشتریان فعلی و بالقوه خود به اشتراک گذاشته و در شبکههای اجتماعی تبلیغ میکنید. بهتر است این نشانی توصیفی باشد و به راحتی به خاطر سپرده و تایپ شود. سعی کنید آن را کوتاه نگه دارید و در صورت امکان، از اختصارات، کلمات اختصاری و اعداد خودداری کنید تا از سردرگمی مشتری جلوگیری شود.
پس از انتخاب نام دامنه خود، باید در دسترس بودن آن را تأیید کرده و از طریق ثبت کننده دامنه آن را خریداری و به نام خود ثبت کنید. برخی از سایتهای ثبت کننده دامنه، ایران هاست، ایران سرور و ایرنیک هستند. دقت کنید نام دامنهای که برای خود انتخاب میکنید قبلا توسط شخص یا شرکتی ثبت نشده باشد.
نام دامنه شما راهی برای پیدا کردن وب سایت شما توسط کاربران است، بنابراین از کلمات مرتبط با تجارت یا خدمات خود استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: آموزش کامل طراحی سایت همراه با دیجیتال مارکتینگ برای فروش بیشتر
3. یک هاست (میزبانی وب) برای وبسایت خود انتخاب کنید.
هر وب سایت به یک هاست نیاز دارد. سروری که تمام دادههای آن در آن هاست ذخیره میشود تا افراد بتوانند همیشه به آن دسترسی داشته باشند. شما میتوانید از سایتهایی چون مشهد هاست، ایران سرور و میهن وب هاست، هاستی برای خود متناسب با بودجه و نیاز زمانی خود خریداری کنید تا از آن بعنوان فضای ذخیره سازی دادههای سایت خود استفاده کنید.
4. صفحات خود را بسازید.
یک وب سایت کامل فراتر از یک صفحه اصلی ثابت است. شما نیاز دارید چندین صفحه ایجاد کنید که به جنبههای مختلف کسب و کار شما اختصاص دارند، مانند یک کاتالوگ دقیق از محصولات یا خدمات خود، یا یک بخش وبلاگ برای به مقالات سایت. در مورد وب سایت کلی خود، اطمینان حاصل کنید که هر صفحه جدا از اینکه از هدف اصلی سایت پشتیبانی میکند، هدف مشخصی برای خود دارد و شامل یک اقدام برای کلیک (یا CTA) است (CTAها همان گزینهها در سایت هستند که شما میخواهید کاربران روی آن کلیک کنند و برای آن اقدامی انجام دهند به عنوان مثال، “بیشتر بدانید”، “ثبت نام کنید”، “با ما تماس بگیرید” یا “خریداری کنید”).
یک صفحه تماس با ما، به عنوان راه ارتباطی مستقیم مشتریان با شما، یکی از مهمترین بخشهای یک وب سایت است، بنابراین تمام اطلاعات مورد نیاز کاربران خود را در آن وارد کنید. (شماره تلفن، آدرس ایمیل و مکان کسب و کار خود و …). همچنین بهتر است اطلاعات مربوط به تیم موسس یا کارمندان را در صفحه “درباره ما” قرار دهید تا مشتریان بتوانند نامها و چهرههای موسسین نام تجاریتان را بشناسند.
اگر کسب و کار شما از قبل لوگویی برای خود ندارد، یک طراح گرافیک استخدام کنید یا خودتان یک لوگو ایجاد کنید تا در وب سایت و حسابهای شبکههای اجتماعی خود از آن استفاده کنید. لوگو یک نشانه یا نماد گرافیکی از کسب و کار شماست که باعث میشود مشتریان شما، شرکت شما را به سرعت و به راحتی در وب شناسایی کنند.
کار و خدماتی که شرکتتان ارائه میدهد را به طور واضح در سایت خود بیان کنید؛ طوری که بازدیدکنندگان سایت شما چند ثانیه پس از ورود به صفحه اصلی سایت شما به راحتی متوجه تجارت شما و خدماتی که ارائه میدهد و نیازهایی که از افراد برآورده میکنید بشوند.
پس از اینکه تعداد، اهداف و چگونگی صفحات خود را مشخص کردید آن را به توسعه دهنده وبسایت بسپارید.
روشهای طراحی وبسایت
توسعه وبسایت از سه روش کلی امکان پذیر است: 1- توسط زبانهای برنامه نویسی ای چون HTML 2- توسط CMSها یا سیستمهای مدیریت محتوا مانند وردپرس 3-توسط سایت سازهای آماده
1-زبانهای برنامه نویسی
در این روش برنامه نویس با استفاده زبانهای برنامه نویسی صفحات سایت را به همان شکل که کارفرما از او خواسته است ایجاد میکند. از جمله نرم افزارهای برنامه نویسی میتوان به front page، Dreamweaver ،Adobe Edge Animate و Visual Stadio اشاره کرد.
برای مثال نرم افزار Dreamweaver یکی از متداولترین نرم افزارهای کدنویسی ست که از زبانهای HTML5 و CSS3 PHP،ASP.net پشتیبانی میکند. نزم افزار Visual Stadioنیز نرم افزار بسیار رایج در زمینه کدنویسی صفحات وب است که زبانهای html، css و ASP.net را پشتیبانی میکند.
2- CMSها یا سیستمهای مدیریت محتوا
CMS که مخفف Content Management System است سیستمیست که برای مدیریت محتوای تحت وب مورد استفاده قرار میگیرد و امکان راه اندازی یک سایت، مدیریت و به روزرسانی آن را در قالبهای آماده ( نه به صورت کد نویسی) فراهم میکند.
CMSها برای راحتی کاربران در ایجاد و مدیریت وبسایتها ساخته شدهاند تا افراد بتوانند بدون داشتن دانش برنامه نویسی وبسایت خود را ایجاد کنند و محتوا و صفحات آن را مدیریت و در صورت نیاز ویرایش یا به روز رسانی کنند. از جمله CMSهای معروف میتوان به جوملا، دروپال، مجنتو و وردپرس اشاره کرد. وردپرس پرکاربردترین و محبوبترین سیستم مدیت محتوای وبسایت توسط افراد است که شامل هزاران قالبهای آماده برای هر نوع سایت و هرنوع سلیقهای ست.
همچنین امکانات بسیاری برای بهینهسازی سایت برای موتورهای جستجو (سئو)و فرمهای آماده برای صفحاتی چون تماس با ما، قالبهای آماده برای سایتهای مختلف مانند سایت فروشگاهی و … دارد.
3- سایت سازها
روش دیگری که برای ایجاد سایت میتوانید استفاده کنید، استفاده از قالب سایتساز های آماده است. شرکتهای بسیاری وجود دارند که با ارائه یک سایت آماده و طراحی شده که امکان تغیر در برخی بحشهای سایت و محتواهای آنها وجود دارد، کار شما را راحت کرده اند.
آنها قالب کلی سایت شما را آماده میکنند و هاست و دامنه آن را تهیه میکنند و به شما تحویل میدهند. سپس شما میتواند فضای آن را مدیریت کنید، صفحه جدید( مانند نوشتاری، گالری تصاویر، وبلاگ، مقاله، فرم دریافت اطلاعات و ..) ایجاد کنید یا صفحات را ویرایش کنید و محتواهای خود را در آن وارد کنید. از جمله این سایت سازها میتوان به پورتال، سی فایو و وبزی اشاره کرد.
لندینگ پیج چیست؟
به زبان ساده، لندینگ پیج یا صفحه فرود اولین صفحهای است که کاربر پس از کلیک روی لینک یا پیوند آن با آن مواجه میشود که باهدف جذب کاربر و ترغیب آن به انجام کاری طراحی شده است. یک صفحه لندینگ میتواند صفحه اصلی وبسایت شما باشد یا صفحه مقالات و وبلاگ آن باشد، صفحه محصولات باشد و یا هر کدام یک از صفحات دیگر سایتتان میتواند به عنوان صفحه فرود مورد استفاده قرار گیرد.
هنگامی که ما در مورد “صفحههای فرود” در دیجیتال مارکتینگ صحبت میکنیم، منظور ما معمولاً صفحه ای است که به طور خاص برای دریافت و تبدیل ترافیک در یک کمپین بازاریابی دیجیتال طراحی شده است. با توجه به این تعریف، یک صفحه اصلی سایت که برای تبدیل ترافیک از یک کمپین بازاریابی خاص طراحی نشده است به عنوان “صفحه فرود” واجد شرایط نیست.
اگر یک دیجیتال مارکتر در مورد “صفحههای فرود” یا لندینگ پیچ صحبت کرد، بدانید او در مورد صفحاتی صحبت میکند که به طور خاص برای یک کمپین بازاریابی خاص طراحی شدهاند.
در لیست زیر چند نمونه از مواردی که ممکن است بخواهید افراد در صفحه فرود شما انجام دهند وجود دارد:
- خرید کنید
- با ارسال فرم، پیشتاز شوید
- با ما تماس بگیرید
- از طریق چت با شما ارتباط برقرار کنیم
- مشترک شدن در یک خبرنامه یا لیست ایمیل
- برای یک رویداد ثبت نام کنید
همه این اقدامات یک هدف اساسی را در خود گنجاندهاند:
لندینگ پیجها افراد را به مشتری یا خریدار تبدیل میکنند و آنها را در این زمینه هدایت میکنند. و به طور معمول این هدف هر صفحه فرودی میباشد.
عناصر صفحه فرود
اکنون که توضیح دادیم صفحه فرود چیست و بازاریابان به چه منظور از این اصطلاح استفاده میکنند، بیایید در مورد 5 عنصر اساسی طراحی صفحه فرود صحبت کنیم. به عنوان مرجع تصویر زیر یک اینفوگرافیک مفید در زمینه طراحی لندینگ پیج است که به شما نشان میدهد که چگونه هر عنصر در یک صفحه قرار می گیرد:
همانطور که میدانید قالب هر صفحه فرودی مانند آنچه در اینفوگرافیک بالا آمده است نمیباشد، اما این اینفوگرافیک چارچوب مناسبی برای طراحی یک لندینگ پیج موثر به ما میدهد.
بیشتر بخوانید: راه های افزایش فروش از طریق سایت چیست؟
محتوای قسمت بالایی صفحه فرود
قسمت بالای صفحه فرود اولین بخشیست که کاربر با آن مواجه میشود و نقطه ی کلید جذب مشتریان بالقوه در این قسمت است. بنابراین این بخش هرچقدر که جذاب تر باشد شانس شما برای جذب مخاطب و نگه داشتن آن در سایت خود بیشتر است. این بخش شامل عناصر زیر است.
عنوان اصلی
یک عنوان خوب برای این صفحه، برگ برنده شما در جذب و حفظ مخاطبتان و هدایت آن به سمت خرید است. بسته به تجارت شما، آنچه میفروشید و یا آنچه که از افراد میخواهید که در این صفحه انجام دهند از عناوین مختلفی استفاده میشود. به عنوان مثال در تصویر زیر که یکی از لندینگ پیجهای سایت آغازینو است عنوان اصلی مشخص شده است.
به عنوان مثال، اگر دوره آموزشی دیجیتال مارکتینگ دارید و هدفتان این است که افراد در این دوره شما شرکت کنند، میتوانید از عنوان “دیجیتال مارکتینگ رابا ما بیاموزید” استفاده کنید و یا اگر میخواهید ایمیل مخاطبانتان را دریافت کنید و لیستی از ایمیلهای آنان تهیه کنید “بیشتر درباره دیجیتال مارکتینگ بدانید” میتواند گزینه بهتری برای عنوان لندینگ پیجتان باشد.
بیشتر بخوانید: ابزارهای لازم برای دیجیتال مارکینگ چیست؟
نکته مهم در نوشتن یک عنوان خوب این است که دریابید که مخاطبان شما چه کسانی هستند، چرا به صفحه فرود شما آمدهاند و میخواهند از شما که چه مشکلی را برای آنها حل کنید. اگر به خوبی جواب این سه سوال را بدانید نوشتن یک عنوان مناسب و جذاب برای شما کار آسانی خواهد شد.
عنوان کمکی یا مکمل
عنوان اصلی لندینگ پیج شما بهتر است کوتاه و مختصر باشد و ساده بیان شود و در این عنوان کوتاه ذکر تمام جزئیات کار دشواری ست و بهتر است آنها را در عنوان کمکی یا مکمل که در زیر عنوان اصلی میآید به کار برید.
عنوان شما باید همیشه مهمترین و جذابترین دلیل برای انجام هر اقدامی باشد که میخواهید شخصی انجام دهد، اما گاهی اوقات کمی جزئیات بیشتر میتواند کارکرد موثری در تبدیل مخاطب به مشتری داشته باشد.
تصویر شاخص صفحه
عناوین اصلی و کمکی شما فقط میتوانند چند کلمه را بیان کنند. ممکن است تنوان در یک یا دو جمله تمام احساسات خود را بیان کرد اما یک تصویر میتواند گویای هزاران کلمه باشد.
از جهتهای زیادی تصویر شاخص صفحه شما میتواند به اندازه عنوان شما مهم باشد. تصویر شاخص شما، جزئی مرتبط با زیبایی شناختی ساختمانی صفحه فرود شما است که به مخاطب می گوید شما در صفحه درستی قرار دارید، انتخابتان درست است و میتوانید به این شرکت اعتماد کنید و به این صورت او را جذب سایت خود میکند. بدون اینکه حتی آنها متوجه این موضوع بشوند.
خلاصه مزایای خدمات شما
این قسمت مانند قلابی است که افراد را از محتوای بالاتر از خود به سمت مشاهده ادامه صفحه شما میکشاند.
در این بخش باید به مخاطب بگویید که در این صفحه به آنچه که شما نیاز دارید پاسخ خواهیم داد و آنچه شما از ما میخواهید را برایتان انجام میدهیم فقط لازم است “بر اینجا کلیک کنید” و یا “موس خود را به پایین بکشید تا به ادامه صفحه بروید“. این نوشته را طوری بیان کنید که مخاطب قانع شود. نیاز شما در این صفحه برآورده خواهد شد و او را طوری جذب کنید که به دیدن ادامه صفحه تشویق شود. اما در عین حال آن را کوتاه، ساده و دقیق بیان کنید. مانند تصویر زیر:
فراخوان برای اقدام یا کال تو اکشن (CTA)
کال تو اکشن، فراخوان مشتری به اقدامی است که شما از او میخواهید. برای مثال از او میخواهید که در سایت شما ثبت نام کند و یا محصولی را از شما خریداری کند. در این صورت شما باید CTA مناسبی ایجاد کنید تا او به انجام این کارها ترغیب شود.
قبل از اینکه CTA خود را ایجاد کنید، باید تصمیم بگیرید که چه کاری میخواهید تا کاربران در صفحه فرود شما انجام دهند. این نکته بسیار مهم است، زیرا اگر آن را در نظر نگیرید ممکن است شما با ایجاد CTA نامناسب و یا چندین CTA متناقض مخاطب را گیج کنید و یا او را از دست بدهید.
بیشتر یاد بگیرید: وبینار رایگان آموزش بهینه سازی نرخ تبدیل
CTA باید واضح و سرراست باشد. اکثر افراد در اینترنت به دنبال این هستند که اطلاعاتی که لازم دارند را خیلی سریع پیدا کنند و این اطلاعات خیلی واضح و سرراست آنها را مقصدشان برساند، بنابراین اگرچه هرچه سریعتر بتوانند CTA شما را پیدا کنند احتمال جذب شدن آنها و تبدیل آنها به مشتری بیشتر است.
به عنوان مثال:” دوره دیجیتال مارکتینگ خود را رایگان دریافت کنید!”، “اکنون با ما تماس بگیرید!” یا “امروز شروع کنید” نمونه های عالی از CTA هستند و یا مانند CTA به کار رفته در تصویر زیر:
داشتن پیشنهاد یا مزایای خاص مرتبط با CTA به افزایش تبدیل کمک می کند. پیشنهادات خاص باعث می شود مخاطب شما احساس کند در ازای دریافت اطلاعاتی چیزی اضافه بر آن دریافت میکند و آنها را تحریک میکند تا همان موقع اقدام کنند. بنابراین، به جای “امروز خدمات دیجیتال مارکتینگ را از ما بخواهید”، جملهای مانند “امروز با 10٪ تخفیف خدمات دیجیتال مارکتینگ را از ما بخواهید ” را امتحان کنید.
همچنین ایجاد CTA به رنگی که از بقیه صفحه متمایز باشد و قرار دادن آن به صورت برجسته، پیدا کردن و عمل کردن به آن را برای کاربر آسان می کند.
منافع کسب و کار خود را به کاربر معرفی کنید
اگر کاربری به پیمایش در صفحه شما برای مشاهده ادامه صفحه فرود شما ادامه داد، به این معنی است که شما با تبلیغات مناسب، تیتر یا عنوان جذاب، تصویر شاخص مناسب و یا سایر معیارها، موفق به جذب مخاطب خود شدهاید و حال وقت آن است که مزایا و منافع کسب و کار خود را به کاربر بشناسانید.
بیشتر بخوانید: بازریابی محتوا در قیف فروش
مشکلی که اکثر صاحبان مشاغل دارند این است که نمیدانند در مورد خدمات یا مخصولاتشان چه توضیحاتی بدهند که برای مشتریان بالقوه آنها مهم است و تمایل به شنیدن دارند. درست است که شما تمام زمان و انرژی خود را صرف اندیشیدن و انجام اقداماتی برای محصول یا خدمات خود میکنید و تمایل دارید درباره آنها با مخاطبان خود صحبت کنید اما مشکل اینجاست که آنها اصلا اهمیت نمیدهند که شما چند ساعت و یا چه مقدار برای منحصر به فرد کردن محصول یا خدمات خود سرمایهگذاری کردهاید. حتی ممکن است اصلا به این موارد اهمیتی ندهند. اکثر بازدیدکنندگان شما فقط یک سوال ساده برای اینکه از خدمات شما استفاده کنند از خود میپرسند: آیا این محصول یا خدمات نفعی یا مزیتی برای من دارد یا خیر؟
بسته به آنچه که میفروشید و یا خدماتی که ارائه میدهید، ممکن است به چندین روش به این سوال پاسخ دهید.
اعتبار اجتماعی و اثبات خود به عموم
متاسفانه اکثر مردم به تبلیغاتهای بازاریابان بیاعتماد هستند. بازاریابان عموما با تعریف و تمجید کردن از محصولشان و با بیان این که محصول آنها بسیار عالی و مناسب است، سعی در جذب مشتری دارند. اما حتی اگر محصول آنها به همان خوبی که بازاریاب میگوید باشد باز هم باورپذیر بودن آن برای شخص خریدار سخت است.
با توجه به این موضوع، در ادامه چند روش برای ایجاد توصیفات باورپذیر برایتان معرفی میکنم.
- استناد از منابع معتبر
به منابع با اعتبار بالا استناد کنید. اگر صاحبان دیگر مشاغل (به ویژه صاحبان مشاغل مشهور و شناخته شده در صنعتتان) عالی بودن خدمات شما را تایید کنند این برای مشتری بدان معنیست که شما قابل اعتماد و معتبر هستید.
- جزئیات بیشتر = باورپذیری بیشتر برای مشتری
اگر مجوز کسب و کار شما شامل جزئیات کافی (نام، محل، عنوان شغلی و غیره) باشد که ردیابی منبع و تأیید نقل قول آسان باشد، گواهی نامه قابل باورتر خواهد بود.
- قرار دادن تصویر از کسب و کارتان و یا محصولاتتان
هرچه تعداد عکسها از کارتان یا خدماتتان بیشتر باشد صداقت و صحت شما را بیشتر اثبات میکند
- قرار دادن ویدیو از خودتان یا محصولتان
استدلال پایانی
یک صفحه فرود خوب به طور طبیعی باید کاربر را به این نتیجه برساند که خرید یا استفاده از خدماتتان به نفع آنهاست. برای انجام این کار، باید دقیقاً بدانید که میخواهید چه کاری انجام دهند و چرا ممکن است تمایلی به این کار نداشته باشند. سپس، در سراسر صفحه فرود خود، نگرانی های آنها را برطرف میکنید و در انتها به آنها ارزشی که دریافت خواهند کرد را میشناسانید.
در این قسمت، شما آخرین فرصت را دارید که مخاطب را متقاعد به خرید کنید (این بخش مکان خوبی برای CTA دیگر است). با استدلال پایانی خود، باید همه مواردی را که در بقیه صفحه فرود خود پوشش دادهاید خلاصه کنید و نقاط فروش خود را به او عرضه کنید.
نتیجهگیری
در حالی که اصطلاح “صفحه فرود” میتواند برای هر صفحه ای در سایت شما اعمال شود، در بازاریابی دیجیتال، “صفحه فرود” معمولاً به صفحه خاصی گفته میشود که برای یک کمپین بازاریابی خاص ایجاد شده است. این نوع صفحات فرود با ایجاد تجارب هدفمند برای بازدید شما می توانند کارهای شگفت انگیزی را برای تبلیغات آنلاین شما انجام دهند.
اگر میخواهید طراحی وبسایت و لندینگ پیج را یاد بگیرید تا خودتان بتوانید برای کسب و کارتان یک وبسایت عالی طراحی کنید پیشنهاد میکنم دوره طراحی سایت آغازینو را تهیه کنید تا در کنار هزاران موضوع مرتبط با دیجیتال مارکتینگ، طراحی یک وبسایت کامل و اصولی را فرابگیرید.
آیا از صفحات فرود استفاده می کنید؟ تجربه شما چگونه بوده است؟ راهنمایی دیگری برای افزودن به این مقاله دارید؟ نظرهای خود را در قسمت کامنتها بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید