مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی + 3 نکته کلیدی
آیا تصمیم گرفته اید مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی را استارت بزنید؟ قطعا روزهای بسیاری است که به فکر پولدار شدن هستید. خوشبختانه راه درست را انتخاب کردید؛ اما مراحل طولانی در پیش دارید. تا کنون چندین کسب و کار اینترنتی موفقی را دید که در کمترین زمان به کسب درآمد ایده آل برسد؟ مطمئنا هیچ کدام. پس مقدمه اول آمادگی و اراده لازم است.
البته فراموش نکنید، کسب و کار اینترنتی یکی از داغ ترین موضوعات این روزهاست که ذهن خیلی ها را درگیر خود کرده . پس تنها شما نیستید که به فکر راه اندازی کسب درآمد اینترنتی باشید؛ خیلی ها در این راه هم قدم شما هستند. اما چگونه وارد بازار رقابتی اینترنتی شوید؟ در این زمان مسئله ای که اهمیت پیدا می کند، طی کردن مراحل است.
در دوره دیجیتال مارکتینگ 2022 آغازینو به راحتی درآمد شما را افزایش خواهیم داد! حال میخواهید کسب و کار سنتی خود را تبدیل به کسب و کار آنلاین کنید یا تمایل به حضور و فعالیت در حوزه دیجیتال مارکتینگ داشته باشید، دوره های آکادمی آغازینو به شما کمک بسیاری خواهد کرد که درآمد خود را افزایش دهید.
پس پیشنهاد می کنیم در این مطلب همراه ما باشید تا گام به گام مراحل راه اندازی کسب و کار آنلاین را با یکدیگر بررسی کنیم.
راه اندازی کسب و کار اینترنتی
با پیشرفت تکنولوژی راه اندازی کسب و کار اینترنتی با پیشرفت و افزایش روز افزونی مواجه شده است. راه اندازی کسب و کار اینترنتی مراحل خاص خودش را دارد و در این مقاله سعی داریم تا شما را با مراحل راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی آشنا کنیم.
1. خشت اول؛ خلق ایده
اولین قدمی که برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی وجود دارد و خیلی ها از آن بی خبر هستند، خلق ایده است. امروزه کسب و کارهای اینترنتی بسیاری هستند که با استفاده از اولین قدم توانستند به خوبی رشد و به فروش اینترنتی خوبی دسترسی پیدا کنند. اما خلق ایده چگونه است و چطور بتوانید ایده مناسب پیدا کنید؟
برای پیدا کردن ایده باید به دنبال نیازها و چالش های خاص در بازار باشید که افراد زیادی به آن نیاز دارند. البته گفتن این موضوع به این معنا نیست که به دنبال یک ایده نو باشید که هیچ کس تا به حال آن را اجرا نکرده است. تنها لازم است که با ایجاد تفکر خلاقانه به کسب درآمد بپردازید. مثلاً، برای فروش یک محصول یک خدمات منحصر به فرد ارائه دهید که هیچ کدام از رقیبان شما چنین خدماتی را به کاربران خود ارائه نمی دهند.
بخوانید: بررسی 11 مورد از جدیدترین کسب و کارهای سودآور در ایران و جهان
برای پیدا کردن بهترین ایده کسب و کار اینترنتی به علاقه خود توجه کنید!
کسب و کاری که تصمیم گرفتید راه اندازی کنید، روزانه با آن سروکار دارید. پس میزان علاقه شما نسبت به کار بسیار اهمیت دارد تا خیلی زود خسته نشوید. در صورت عدم علاقه مطمئناً موفق نمی شوید و هیچ گاه نمی توانید به کسب درآمد اینترنتی برسید.
مثلا فردی که به هنر علاقه مند است نمی تواند مشغول به کارهای روتین حسابداری شود. یا فرد دیگری که مدام در حال جنب و جوش است نمیتواند پشت میز بنشیند و به فعالیت کامپیوتر مشغول شود.
نکته بسیار مهم: برای شروع کسب و کار خود در هر زمینه ابتدا شخصیت خود را بشناسید و بدانید به چه فعالیت و حرفهای علاقه بیشتری دارید. وجود علاقه و انگیزه شما را برای ادامه و طی کردن مراحل سخت راه اندازی کسب و کار اینترنتی بسیار کمک میکند. همچنین اگر برای شروع کسب و کار آنلاین موقعیت مالی مناسبی ندارید، اصلا نگران نباشید. با مراجعه به وب سایت thebalancesmb.com می توانید از راهکارها و ایده برای شروع کسب و کار در آمد آنلاین بدون نیاز به پول استفاده کنید.
بعد از پیدا کردن ایده برای استارت کسب و کار آنلاین هرگز عجله نکنید.
خیلی ها بعد از این که ایده خود را پیدا می کنند به دنبال راه اندازی کسب و کار اینترنتی می روند. اما این کار به صلاح شما نیست. برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی هیچ گاه عجله نکنید! باید در زمینه ای که ایده خلق کردید، بازار را بسنجید. مثلا چگونه خدمات خود را ارائه دهید یا محصولی که قرار است به فروش برسانید امکان فروش اینترنتی آن وجود دارد یا نه؟ آیا هیچ کدام از رقیبانتان از ایده شما استفاده می کنند یا نه؟
2. تعیین هدف؛ دمیدن روح
داشتن برنامه ریزی سختی راه را برای شما ساده می کند. در کنار خلق ایده باید هدفی هم برای آغاز کسب و کار داشته باشید. هدف شما از کسب و کار آنلاین چیست و دوست دارید با راه اندازی کسب و کار اینترنتی به چه مرحله ای و چه هدفی برسید؟
برای مشخص کردن هدف در ابتدای کار بهتر است از اهداف کوچک شروع کنید. در غیر این صورت مشخص کردن یک هدف بزرگ در ابتدای کار برای شما غیر قابل دسترسی است و ممکن است خیلی زود پا پس بکشید.
3. نام برند؛ تأثیر و ماندگاری
یکی از مهم ترین مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی پیدا کردن نام تجاری است. بهتر است نامی که انتخاب میکنید متناسب با کسب و کار اینترنتی تان باشد تا مشتریان به محض مواجه شدن با اسم برند خیلی سریع بفهمند زمینه فعالیت شما چیست. همچنین خاص بودن نام تجاری در جلب نظر مشتریان بسیار کمک کننده است.
بخوانید: تفاوت برند با هویت بصری
4. رسانه؛ بوق و کرنا
امروزه رسانه های بسیاری در دست شما قرار دارد که می توانید به وسیله آن ها کسب درآمد اینترنتی داشته باشید. حال برای علنی کردن کسب و کار خود باید رسانه مورد نظر را انتخاب کنید. رسانه هایی که وجود دارد مانند صفحه اینستاگرام و گوگل جزء بهترین رسانه های کسب و کار اینترنتی هستند.
دیجیتال مارکتینگ یکی از حوزه هایی است که می توانید شیوه درست استفاده از کسب و کار اینترنتی خود را فرا بگیرید و بیشترین استفاده را از آن ببرید.
کسب درآمد با راه اندازی سایت:
با راه اندازی سایت کسب و کار شما جان می گیرد یعنی این سایت است که خدمات شما را به صورت آنلاین به مشتریان ارائه می دهد. راه اندازی سایت مراحل خاص خودش را دارد که باید نسبت به هر کدام از مراحل دقت کافی داشته باشید تا به بهترین صورت سایت خود را راه اندازی کنید.
یکی از مهم ترین اقدامات برای راه اندازی سایت انتخاب دامنه مناسب است. پیشنهاد می کنیم نام دامنه خود را بر اساس موضوع کاری خود انتخاب کنید. چرا که تاثیر بهتری در کسب درامد و پیدا کردن شما توسط مشتریان دارد.
کسب درآمد از راه اینستاگرام:
اینستاگرام یکی از سرگرم کننده ترین برنامه های این روزهاست که افراد زیادی از امکانات آن بهره مند هستند و برای فروش محصولات و کسب و کار اینترنتی بهترین استفاده را می برند. اما نکته ای که اهمیت پیدا میکند این است که فعالیت در صفحه اینستاگرام شرایط خاص خودش را دارد.
برای موفق شدن در این صفحه باید فعالیت بسیاری انجام دهید و به خوبی بتوانید با فالوور های خود ارتباط برقرار کنید. در حقیقت، کسب درآمد از طریق اینستاگرام تنها به گذاشتن عکس و استوری محدود نمی شود. همچنین آکادمی آغازینو که نام خوبی در دوره های خود به پا کرده است، با ارائه دوره اینستاگرام خود توانسته رونق بسیاری به کسب و کارهای جدید و تبدیل کسب و کار های سنتی به کسب و کار آنلاین و مدرن دهد.
بخوانید: نحوه فروش محصولات در اینستاگرام به همراه تکنیکهای کاربردی
بهترین راهکار برای کسب درآمد بیشتر، استفاده از تمامی رسانه ها
ممکن است در ابتدا برای شما فعالیت در تمام رسانه ها سخت باشد. اما این راهکار را حتما در برنامه خود قرار دهید. چرا که موجب کسب رضایت مشتریان می شود و شما از چندین موقعیت به کسب درآمد می پردازید. همچنین این احتمال وجود دارد که برخی رسانه ها با مشکل مواجه شوند. در این مواقع بدون نگرانی از رسانههای دیگری که در دست دارید استفاده می کنید و می توانید پاسخگوی مشتریان خود باشید.
جمعبندی
در این مطلب سعی کردیم مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی را با یکدیگر پیش ببریم. همانطور که متوجه شدید هر کدام از مراحل پیچیدگی خاص خودش را دارد و ممکن است به چندین مراحل دیگری تقسیم بندی شوند. اما نکته ای که اهمیت پیدا میکند این است که در این راه نباید تسلیم شد و در هر مرحله باید دقت لازم به کار رود. چراکه موفقیت در مرحله بعدی گرو مرحله قبلی است.
حال پیشنهاد می کنیم، تجربیات خود را برای راه اندازی کسب و کار و قرار گرفتن در هر کدام از مراحل در قالب دیدگاه برای ما ارسال کنید.
دیدگاهتان را بنویسید