10 تا از دلایل شکست کسب و کار اینترنتی

دلایل شکست کسب و کار اینترنتی واقعا چیست؟ با وجود کسب و کارهای جدید طبیعی است که عوامل جدید و مختلفی موجب بروز شکست کسب و کار اینترنتی می شود. اما نقطه مشترک تمام عوامل، ناآگاهی و نداشتن دانش کافی در آن حوزه است. از طرفی فکر این که خودتان سایت داشته باشید و مسئولیت خدمات را تنها خودتان بر عهده بگیرید بسیار هیجان انگیز و وسوسه کننده است.
حس ریاست که در دل همه ما وجود دارد، ما را برای شروع یک استارتاپ اینترنتی فرا می خواند که چالش های استارتاپ ها هم جزو مواردی است که با آن مواجه هستید. اما آیا با سختی بازار رقابتی اینترنتی آشنا هستید؟ بازاری که احتمال شکست خوردن در آن بسیار زیاد است. حال برای این که شاهد سوختن پول هایتان نباشید و یک شبه با سقوط سایت خود مواجه نشوید؛ در این مطلب همراه ما باشید.
تصمیم راه اندازی کسب و کار اینترنتی بسیار راحت است، اما قبل از شروع دانستن دلایل شکست کسب و کار اینترنتی باعث می شود با آمادگی بیشتر پیش بروید؛ تنها کافی است چند دقیقه وقت خود را صرف کنید تا احتمال شکست کار خود را به حداقل برسانید. همچنین در دوره دیجیتال مارکتینگ آغازینو می آموزید که چگونه در کسب و کار اینترنتی خود از شکست دوری کنید.
از هر 10 کسب و کار اینترنتی نوپا، 1 کسب و کار موفق می شود!
احتمالاً با شنیدن این آمار انگیزه تان را به طور کلی از دست داده اید. طبق تحقیقات انجام شده، نیمی از کسب و کارهای تازه تاسیس شده شانس خود را برای موفق شدن در بازار اینترنتی از دست می دهند. روز به روز به تعداد فروشگاه های اینترنتی افزوده می شود اما مهم ترین ویژگی یک فروشگاه اینترنتی چیست؟ چه عاملی باعث می شود که به موفقیت برسند؟
پس بازار اینترنتی شوخی بردار نیست و کاملا وحشیانه عمل می کند. برای این که مطمئن شوید سری به کسب و کار های مختلف اینترنتی بزنید؛ بیشترشان به خوبی نتوانستند مشتریان را جذب خود کنند و امیدی برای ماندن در بازار رقابتی تنگاتنگ اینترنتی ندارد.
اگر کسب و کارها اقدام به انجام دادن برخی از اقدامات ضروری کنند، می توانند شانس مجدد پیدا کرده و خود را برای رشد آماده کنند. همچنین با وجود ویروس کرونا و امیکرون در یک دوره بازار کسب و کار اینترنتی خانگی به شدت داغ شده است.
هدیه آغازینو به شما
برای دریافت مشاوره تخصصی و رایگان دیجیتال مارکتینگ از کارشناسان آغازینو،
فرم مقابل رو تکمیل کن تا کارشناسان دیجیتال مارکتینگ سریعاً باهات تماس بگیرن.
کسب و کار اینترنتی خودتو بساز … 💰
هدیه آغازینو به شما
برای دریافت مشاوره تخصصی و رایگان دیجیتال مارکتینگ از کارشناسان آغازینو،
فرم مقابل رو تکمیل کن تا کارشناسان دیجیتال مارکتینگ سریعاً باهات تماس بگیرن.
کسب و کار اینترنتی خودتو بساز … 💰
10 تا از دلایل شکست کسب و کار اینترنتی
1. آنالیز نکردن نیازهای مشتری، اولین شکست
بیش از نیمی از کسب و کارهای تازه تاسیس شده به خاطر عدم تجزیه و تحلیل نیازهای مشتریان با شکست مواجه می شوند. شاید در ابتدا تعجب کنید، اما این آمار کاملا واقعی است. رمز اول موفقیت کسب و کار اینترنتی شناخت مشتریان است تا با توجه به نیازشان بتوانید خدمات و محصولات خود را در اختیار آن ها قرار دهید. فرض کنید قرار است نظر خودتان را جلب تا از محصولات و خدمات خودتان استفاده کنید؛ یعنی خودتان را جای مشتری قرار دهید و با دیدگاه آنها تصمیم به خرید بگیرید.
بیشتر بخوانید: استراتژی کسب و کار
اگر جای مشتریان بودید آیا واقعاً دلتان می خواست از خدمات و محصولات خود استفاده کنید یا خیر؟ این تفکر نتایج مثبتی به همراه دارد و موجب می شود نام تجاری خود را به عنوان یک کسب و کار وفادار در ذهن مشتریان هک کنید. زمانی که مشتریان نسبت به خدمات و محصولات شما رضایت کامل به دست آورند؛ به دیگران توصیه می کنند که از شما خرید کنند.
2. خلق ایده اشتباه یا بدموقع
برای این که در میان رقبا کسب و کار خود را متفاوت جلوه دهید، نیاز به خلق ایده دارید. اما گاهی اوقات ایده به اشتباه در نظر گرفته می شود و یا در زمان اشتباه خلق می شود. مثلا ایده ارسال پیامک رایگان بسیار جذاب است، اما نه برای عصر حاضر که با وجود شبکه های اجتماعی برقراری ارتباط بسیار ساده تر شده است.
3. نداشتن سایت مناسب، اولین تاثیر منفی در ذهن مخاطب
در صورت عدم طراحی سایت مناسب اولین بازخورد منفی در ذهن مخاطب ایجاد می شود. نکات مختلفی در ایجاد یک وب سایت مناسب باید رعایت شود؛ مانند رنگ، تصاویر، نمادها، محتوای حرفه ای، موجود بودن محصولات و … . پس اولین ابزار مورد نیاز برای راه اندازی کسب و کار آنلاین، داشتن وب سایت مناسب است. برای این که مخاطب شما به خوبی از کسب و کار شما دیدن کند، نیاز به راه اندازی یک وب سایت مناسب و کاربر پسند دارید.
4. عدم حضور در شبکه های اجتماعی
سوشال مدیا مارکتینگ یا بازاریابی شبکه های اجتماعی از مهم ترین عوامل موفقیت بسیاری از کسب و کارهای امروزه می باشند. همچنین یکی از اصلی ترین دلایل شکست کسب و کار اینترنتی، بی توجهی به آن است. مطمئنا از قدرت شبکه های اجتماعی با خبر هستید. پس تبلیغ کسب و کارتان در شبکههای اجتماعی پربازدید غافل نشوید. تمام کاربران شما مطمئناً در صفحاتی همچون توییتر، یوتیوب، اینستاگرام، فیسبوک و دیگر شبکه ها حضور دارند و برای به دست آوردن اطلاعات به روز از این شبکه ها استفاده می کنند.
یاد بگیرید: دوره اینستاگرام 2022
5. نداشتن تیم حرفه ای، دلیل سقوط ۲۳ درصد کسب و کارها
بدون داشتن یک تیم حرفه ای هرگز نمی توانید یک کسب و کار آنلاین پایدار داشته باشید. هرچقدر هم که سایت تان را حرفه ای طراحی کنید و نیاز مشتری با خوبی تشخیص دهید، بدون داشتن تیم حرفه ای به موفقیت نخواهید رسید و چیزی نمی تواند جلوی سقوط تان را بگیرد.
6. ناتوانی در بازی رقابت
رقابت در بازار اینترنتی بسیار سخت است. چرا که تنها شما نیستید که کسب و کار اینترنتی راه انداختید. جهانی گسترده در انتظار شماست تا ببینند چه حرفی برای گفتن دارید. در صورت عدم آمادگی کامل برای رقابت کردن ممکن است با شکست مواجه شوید و نتوانید از میان رقیب های خود سربلند بیرون بیاید.
برای موفق شدن در رقابت بازار اینترنتی، داشتن دانش و آگاهی کامل حرف اول را میزند؛ این که به خوبی بتوانید فعالیت رقبای خود را بررسی کنید و بهترین برنامه ریزی را برای خود داشته باشید.
بیشتر بخوانید: انواع تبلیغات اینترنتی
7. قیمت گذاری ناعادلانه روی محصولات
قیمت گذاری محصولات باید کاملا عادلانه باشد؛ نه زیاد باشد و نه خیلی پایین. برای این کار باید به شرایط بازار و هزینه های مربوط به ساخت، بسته بندی و توزیع دقت و با تجزیه و تحلیل، قیمت فروش محصولات خود را مشخص نمایید.
در واقع، اتفاقی که باعث می شود مشتریان شما را رها کنند، مشاهده قیمتگذاری ناعادلانه محصول است. نحوه قیمت گذاری مرز بین موفقیت و شکست کسب و کار اینترنتی شما را مشخص میکند.
8. محروم از استراتژی قدرتمند بازاریابی اینترنتی
اگر کسب و کارتان در جستجوهای اینترنتی رتبه خوبی نداشته باشد، هیچ گاه مشتریان شما را نمی بینند. نیاز شما به یک بازاریابی اینترنتی در این مواقع مشخص می شود. کلمه کلیدی کسب و کارتان چیست؟ برای قرار گرفتن کلمه کلیدی در جستجوهای اول گوگل باید بر روی سئو سایت به خوبی کار کنید و این تلاش تنها با مجهز بودن به یک برنامه بازاریابی اینترنتی به نتیجه می رسد.
کسب درآمد از اینترنت نیاز به استراتژی بازاریابی تهاجمی و قدرتمند دارد. فراموش نکنید تمام کسب و کارهای اینترنتی موفق یک برنامه بازاریابی اینترنتی برای خود ترسیم کرده اند که به صورت دورهای آن را ارزیابی می کنند و برای پیشرفت هر کاری که لازم باشد، به برنامه اضافه خواهند کرد.
بیشتر بخوانید: رمز ارتباط دیجیتال مارکتینگ و سئو
9. از دست دادن اراده برای کسب موفقیت
خیلی ها از کسب و کارها در ابتدا خوب شروع می کنند. اما به محض مواجه شدن با مشکلات بر سر راه اشتیاق خود را از دست می دهند و تمرکز و اراده کافی برای به دست آوردن موفقیت ندارند. بیشتر وقت ها، این اتفاق بخاطر نرسیدن به پاسخ مناسب از طرف مشتریان است.
اگر شما هم علاقه و صبر خود را برای کسب موفقیت از دست دادید، برای پایداری تعهد کاری و انگیزه دوباره بهترین راه صحبت کردن با افراد با تجربه است. مطمئن باشید با مشاهده موفقیت دیگران دوباره انرژی و علاقه کافی به کسب و کارتان بر می گردد. همانطور که در مقاله بهترین کتاب های دیجیتال مارکتینگ نوشته شده است، در کتاب اثر مرکب می خوانید که برای کسب موفقیت لازم نیس هزار درصد بیشتر کار کنید، کافیست یک صدم درصد بهتر کار کنید!
10. محصول بی کیفیت و به دردنخور
اگر خودتان هم بخواهید محصولی را خریداری کنید، بی شک به دنبال باکیفیت ترین محصول می گردید. اگر هم به فکر خرید بهترین محصول نباشد، حداقل کیفیت خوب و منطقی مدنظرتان است. پس حداکثر تلاش خود را برای ارائه بهترین و باکیفیت ترین خدمات و محصولات بکار بگیرید. اگر مشتری ای که از شما خرید می کند، از محصولتان ناراضی باشد، هرگز برای خرید مجدد تصمیم نمی گیرد.
نتیجه گیری
برای موفقیت در کسب و کار آنلاین مشکلات بسیاری بر سر راه است. اما با ترسیم یک برنامه ریزی دقیق شاهد کسب درآمد ایده آلی خواهید بود؛ برنامه ای که شما را از انحراف و رفتن به بیراهه ها نجات دهد. هر مرحله ای که در آن قرار می گیرید، نیاز به یک مرحله برنامه ریزی مفید دارد. همچنین تمام مراحل برای شما هزینه آور هستند و باید از پشتیبانی مالی خوبی برخوردار باشید.
البته در این راه فراموش نکنید که باید سخت کار کنید و شاه کلید سخت کار کردن ایجاد انگیزه و علاقه بیش از حد است. به نظر شما دیگر دلایل شکست کسب و کار اینترنتی چیست؟ نظرات خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید