آموزش 0 تا 99 گوگل آنالیتیکس
اگر نمی دانید گوگل آنالیتیکس چیست با ما همراه باشید. گوگل آنالتیکس ابزاری است که رفتار کاربران را از زمان ورود تا خروج از سایت به شما گزارش می دهد. به وسیله ی این ابزار می توانید صفحات پربازدید و پولساز سایت خود را پیدا کرده و درآمد خود را چند برابر کنید. رد پای مشتریان کسب و کار شما در ابزار گوگل انالتیک به راحتی قابل شناسایی است.
برای راه اندازی گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) یک سری مراحل نیاز است که می توانید آن ها را به کار ببنیدید، مثل اتصال گوگل آنالیتیکس به تگ منیجر که نباید از آنها غافل شد. با ورود کرونا و رونق گرفتن کسب و کارهای جدید و اینترنتی که در حال حاضر پا به عرصه وجود گذاشته اند، استفاده از ابزارهایی مثل گوگل آنالیتیکس می تواند بسیار کمک حال کسب و کار شما باشد.
به وسیله ی این اطلاعات می توانید بودجه خود را مدیریت و از هدررفت سرمایه ها جلوگیری کنید. پربازدیدترین ساعات بازدید از سایت، موقعیت جغرافیایی، و حتی جنسیت کاربران از جمله اطلاعات با ارزشی هستند که از گوگل انالتیکس بدست می آید.
ما در این مقاله آموزش صفر تا نود نه گوگل آنالیتیکس آورده شده است. همچنین اطلاعات دیگری مثل چرا ما نیاز به داده و تحلیل های گوگل آنالیتیکس داریم و طریقه راه اندازی یک حساب گوگل آنالیتیکس را به شما آموزش می دهیم. در ادامه مقاله با ما همراه باشید با تحلیل های باورنکردنی ای را از گوگل آنالیتیکس دریافت کنید.
همچنین می توانید به بوت کمپ سئو آغازینو سری بزنید تا از اطلاعات جامع و بروزی که در اختیارتان قرار می گیرد کمال استفاده را داشته باشید و در ارتباط با گوگل آتالیتیکس به کار ببرید. حتی اگر نمی دانید بوت کمپ چیست در مقاله ای در آغازینو برای شما توضیح داده ایم.
به این دلیل آموزش مقاله را 0 تا 99 بیان کردیم که 1 درصد باقی مانده را خود شما باید بصورت عملی انجام دهید تا به 100 برسید.
گوگل آنالیتیکس چیست؟
گوگل آنالیتیکس در واقع یکی از محبوب ترین سرویس های گوگل است. این ابزار به هر کسی اجازه می دهد تا وب سایت خود را بررسی و ردیابی کند.
این ابزار مستقیماً به وب سایت شما متصل می شود تا حجم وسیعی از داده ها را جمع آوری کند. سپس این داده ها را تجزیه و تحلیل می کند و به شما ارائه می شود. با تجزیه و تحلیل اطلاعاتی که از گوگل آنالیتیکس دریافت می کنید، می توانید متوجه شوید که بازدیدکنندگان شما چه کسانی هستند و در سایت شما چه می کنند. این به شما کمک می کند مخاطبان خود را بهتر درک کنید، محتوای قوی تری ایجاد کنید و خدمات یا محصولات خود را بیشتر بفروشید.
گوگل آنالیتیکس یکی از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ می باشد که می توانید در کسب و کار خود، آن ها را استفاده کنید.
هدیه آغازینو به شما
برای دریافت مشاوره تخصصی و رایگان دیجیتال مارکتینگ از کارشناسان آغازینو،
فرم مقابل رو تکمیل کن تا کارشناسان دیجیتال مارکتینگ سریعاً باهات تماس بگیرن.
کسب و کار اینترنتی خودتو بساز … 💰
هدیه آغازینو به شما
برای دریافت مشاوره تخصصی و رایگان دیجیتال مارکتینگ از کارشناسان آغازینو،
فرم مقابل رو تکمیل کن تا کارشناسان دیجیتال مارکتینگ سریعاً باهات تماس بگیرن.
کسب و کار اینترنتی خودتو بساز … 💰
چرا به گوگل آنالیتیکس نیاز دارید؟
تمام اطلاعات جمع آوری شده توسط گوگل آنالیتیکس به شما کمک می کند تا تصمیماتی بگیرید که به شما قدرت می دهد تا سایت خود را پیشرفت دهید و آن را بهبود بخشید. همچنین می توانید به مقاله ساخت گل در آنالیتیکس نگاهی بیاندازید تا بیشتر با این مقوله آشنا شوید.
اطلاعاتی که از گوگل آنالیتیکس دریافت می کنید می تواند بر چندین زمینه مختلف تأثیر بگذارد:
بازاریابی
با کمک این ابزار خواهید یافت که بازدیدکنندگان شما چه کسانی هستند و از کجا آمده اند. محتوایی را که دوست دارند شناسایی می کنید .سپس می توانید شروع به تقسیم بندی مشتریان خود کنید و متناسب با نیازهایشان محصولاتتان را درر اختیارشان قرار دهید تا بتوانید بهتر بفروشید. با کمک بازاریابی و بخصوص بازاریابی دیجیتال که آن را با دیجیتال مارکتینگ می شناسید، می توان گفت مسیری جدید و رو به پیشرفت را برای آینده شغلی یا کسب و کار خود انتخاب کرده اید.
سئو
با گوگل آنالیتیکس می توان محتوایی را که عملکرد خوبی ندارد، بهبود بخشید و حتی بیشتر روی صفحاتی که بیشترین کلیک را برای سایت شما ایجاد می کنند تمرکز کرد. با کمک آن دریابید که کدام کلمات کلیدی باعث افزایش ترافیک می شوند و درک کنید که افراد به کدام صفحات بعدی پیمایش می کنند.
بهبود سایت
با کمک گوگل آنالیتیکس می توانید سرعت سایت خود را بررسی کنید و ببینید کجا می توانید پیشرفت کنید. سایت خود را با رقبا مقایسه کنید و آن را بهتر کنید. گوگل آنالیتیکس وردپرس هم به همین منظور انجام می شود.
وقتی متوجه شدید که این ابزار چقدر برای رشد وب سایت شما ارزشمند است، بررسی Google Analytics بخشی از برنامه روزانه شما خواهد شد.
چگونه یک حساب کاربری رایگان در گوگل آنالیتیکس راه اندازی کنیم؟
قبل از شروع استفاده از این سرویس رایگان، به یک حساب کاربری نیاز دارید. خوشبختانه، برای ثبت نام در گوگل آنالیتیکس، تنها چیزی که نیاز دارید یک اکانت گوگل رایگان است.
برای ساخت اکانت آنالیتیکس، زمانی که وارد سایت گوگل آنالیتیکس می شوید، آدرس سایت را وارد کرده و بخش وبسایت را انتخاب میکنید (اگر اپ هم دارید میتونید وب و اپ را انتخاب کنید)، پس از آن با تعیین حوزه کاری و… قوانین مربوطه را قبول میکنید.
در ادامه کد اسکریپتی که در اختیارتان قرار می دهد را در بخش head سایت خود قرار می دهید (برای ثبت گوگل آنالیتیکس در سایت وردپرسی باید کدی که گوگل آنالیتیکس می دهد را کپی کنید و در پنل وردپرسی سایت، در بخش نمایش، ویرایش پوسته را انتخاب کنید و تگ هد را پیدا کنید و قرار بدهید)، تا گوگل آنالیتیکس به سایت شما متصل شود.
بد نیست نگاهی به آموزش ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس بیاندازید تا بیشتر با راه اندازی اکانت گوگل آنالیتیکس خود آشنا شوید.
درک مفاهیم ابزار گوگل آنالیتیکس
قبل از اینکه گوگل آنالیتیکس اطلاعاتی به شما ارائه دهد، روی داده های سایت شما کار می کند تا نتایج تجزیه و تحلیل خود را به شکل قابل درک تری به شما نشان دهد. در این نتایج اصطلاحات به خصوصی به کار می رود که در این بخش آنها را بررسی خواهم کرد.
کاربران در مقابل جلسات (users/sessions)
اولین تفاوت مهم بین کاربران و جلسات است. بسیاری از مبتدیان کاربران و جلسات را با هم اشتباه می گیرند و فکر می کنند که آنها یکسان هستند اما با هم متفاوتند.
کاربران (users)
کاربران افراد منحصر به فردی هستند که از یک دستگاه به سایت شما دسترسی دارند. هنگامی که شخصی هر صفحه ای را در وب سایت شما بارگذاری می کند، یک کوکی به او اختصاص داده می شود. کوکی یک فایل کوچک است که گوگل آنالیتیکس در آن اطلاعات مربوط به آن کاربر را ثبت می کند. اگر این کاربر به سایت شما بازگردد، فوراً به عنوان بازدید کننده بازگشتی شناخته می شود و کاربر دیگری که کوکی به او اختصاص داده نشده است به عنوان کاربر جدید علامت گذاری می شود.
بیشتر و مرتبط بخوانید: آنالیز و تحلیل در دیجیتال مارکتینگ
با این حال، توجه داشته باشید که من برجسته کردم که کاربر با همان دستگاه به سایت دسترسی پیدا می کند. اگر همان شخص سایت شما را از گوشی هوشمند یا رایانه دیگری باز کند، کوکی قابل مشاهده نخواهد بود و آن کاربر به عنوان کاربر جدید در نظر گرفته می شود. همچنین، اگر تنظیمات پیشرفته را باز کنید و بخش «پاک کردن دادههای مرور» را پیدا کنید، میتوانید به سرعت همه کوکیها را از مرورگر خود حذف کنید. این عمل شما را به یک “کاربر جدید” برای هر سایتی که باز میکنید تبدیل می کند.
جلسات (sessions)
یک جلسه دوره زمانی است که در طی آن یک کاربر خاص کاری را در سایت شما انجام می دهد. پس از باز شدن صفحه اول، جلسه شروع می شود و Google Analytics شروع به ردیابی رفتار کاربر می کند. به این ترتیب، می توانید سفر کاربر را در سایت خود درک کنید.
اولین صفحه ای که کاربر باز کرد چه بود؟ بعد به کدام صفحه رفت؟ چه صفحه ای در سایت شما بود که باعث شد کاربر از سایت خارج شود ؟ اینها تنها بخشی از پاسخ هایی است که از یک sessions جمع آوری می توان جمع آوری کرد.
پس از اینکه کاربر سایت شما را ترک کرد، جلسه به پایان می رسد. اگر همان کاربر بعد از چند ساعت، روز یا هفته به سایت شما بازگردد، به عنوان یک جلسه جدید تلقی می شود. تا زمانی که کاربر از همان دستگاه با کوکی قبلی موجود به سایت شما دسترسی داشته باشد، کاربر به عنوان کاربر جدید حساب نمی شود.
مفاهیم و تفاوت های بازدید از صفحه (Pageview )/ رویدادها(events)/ تراکنش ها(transactions)
قبل از اینکه به جزئیات نحوه استفاده از گوگل آنالیتیکس بپردازیم، میخواهم به طور خلاصه چند مورد دیگر را در مورد نحوه عملکرد این سرویس توضیح دهم. هنگامی که کاربران و جلسات را درک کردید، مهم است که تفاوت بین بازدید از صفحه، رویدادها و تراکنش ها را بدانید.
بازدید از صفحه یا پیج ویوها
تعداد دفعاتی را که هر کسی صفحه خاصی را در سایت شما باز کرده است را به شما نشان می دهد. اگر یک شخص همان صفحه را صد بار باز کند، به عنوان یک صد بازدید از صفحه توسط همان کاربر محاسبه می شود.
رویدادها یا ایونت ها
کاری را که کاربر در سایت شما انجام می دهد نشانه گذاری می کند.برای مثال میتوانید پیگیری کنید که آیا افراد فرمهای شما را پر کردهاند، روی دکمههای منوی خاصی کلیک کردهاند یا خیر.
تراکنش ها یا ترنسیشن ها
به طور خاص به شما می گوید که چه زمانی کاربری یک تراکنش تجارت الکترونیک را از طریق سایت شما انجام داده است. اکنون کمی بیشتر در مورد گوگل آنالیتیکس می دانید و برای استفاده از این ابزار آماده هستید.
بیشتر بخوانید: رشته دیجیتال مارکتینگ
نمای کلی گوگل آنالیتیکس
اولین باری که گوگل آنالیتیکس را باز می کنید، ممکن است از حجم انبوه اطلاعات موجود هراسان شوید. خوشبختانه، این سرویس به طور مداوم در حال بهبود بوده است و گوگل به ساده سازی کارها ادامه می دهد تا هم مبتدیان و هم حرفه ای ها بتوانند بیشترین بهره را از آن ببرند.
در این بخش هر تب موجود در گوگل آنالیتیکس را مرور می کنم و نحوه استفاده از آن را به شما نشان می دهم.
برگه صفحه اصلی (Home)
داشبورد اصلی که به عنوان برگه Home شناخته می شود، همه مهم ترین اطلاعات سایت شما را در چندین ویجت نگهداری می کند.
تب home به شما موارد زیر را نشان می دهد:
- تعداد کاربران و جلسات، درآمد و نرخ تبدیل.
- تعداد کاربران فعال (کسانی که در حال حاضر در سایت شما هستند.)
- نموداری که به شما نشان می دهد ترافیک سایت شما از کجا می آید و کاربران به چهصورت به سایت شما می آیند.
- (مستقیم، جستجوی ارگانیک، ارجاع، شبکه های اجتماعی و موارد دیگر).
- تفکیک جلسات بر اساس کشور
- زمانی از روز که کاربران از سایت شما بازید می کنند.
- پربازدیدترین صفحات
- و …
هر ویجت شامل تعدای گزینه فیلتر است. برای مثال، میتوانید به سرعت تاریخهای آمار خود را تغییر دهید و به طور مثال دادههای 30 روز گذشته را به جای 7 روز گذشته ببینید. اگر میخواهید درباره برخی اطلاعات خاص بیشتر بدانید، پیوندی (لینکی) به گزارش کامل در مورد آن در گوشه سمت راست پایین هر ویجت وجود دارد.
بیشتر و باز هم بیشتر بخوانید: آموزش نصب گوگل تگ منیجر
Analytics Intelligence چیست؟
گوگل به جای پیمایش در منو برای یافتن پاسخ های ساده، Analytics Intelligence را معرفی کرد. این یک ابزار هوش مصنوعی است که می تواند سوالات شما را درک کند.
برای شروع استفاده از آن، کافی است نوار جستجو را در بالای صفحه Google Analytics خود پیدا کنید. سوال خود را تایپ کنید و اجازه دهید سرویس به آن پاسخ دهد.
می توانید سوالاتی مانند:
- هفته گذشته چند کاربر داشتم؟ (?How many users did I have last week)
- چه کمپین هایی بیشترین جلسات را دارند؟ (?What campaigns have the most sessions)
- چرا شماره کاربری من هفته گذشته تغییر کرد؟ (?Why did my user numbers change last week)
سفارشی سازی ابزار گوگل آنالیتیکس
هنگامی که شروع به استفاده منظم از Google Analytics کنید، متوجه خواهید شد که به تمام معیارهایی که به طور پیش فرض نمایش داده می شوند نیازی ندارید. همچنین، احتمالاً به گزارشهای اضافی نیاز خواهید داشت که معمولاً برای دسترسی به آنها چند کلیک اضافی لازم است.
برای جلوگیری از بهم ریختگی، می توانید گزارش های سفارشی ایجاد کنید که فقط حاوی اطلاعاتی باشد که واقعاً به آن نیاز دارید.
برای مثال، اگر معمولاً فقط بررسی میکنید که افراد از کجا آمدهاند، و تعداد بازدیدهای منحصر به فرد از هر کشور چقدر است، می توانید یک گزارش سفارشی ایجاد کنید که آن اطلاعات خاص را به شما نشان می دهد و هر چیز دیگری را که نیاز ندارید پنهان کنید.
نحوه ایجاد یک گزارش سفارشی ساده در Google Analytics:
- حساب Google Analytics خود را باز کنید.
- از منوی سمت چپ، “Customization” را انتخاب کنید.
- روی « Custom Reports(گزارشهای سفارشی)» کلیک کنید.
- ” New Custom Report+ (گزارش سفارشی جدید)” را انتخاب کنید.
- گزارش خود را با افزودن عنوان نامگذاری کنید.
- گروه های متریکی را که می خواهید به شما نشان دهد انتخاب کنید.
- تغییرات را ذخیره کنید.
اکنون، می توانید گزارش سفارشی خود را در هر زمان که می خواهید باز کنید و تنها معیارهایی را که انتخاب کردهاید مشاهده کنید. اگر به گزارش های سفارشی بیشتری نیاز دارید، میتوانید هر تعداد که می خواهید ایجاد کنید و آنها را در هر زمان سفارشی کنید.
گزارش های Realtime
در حالی که اکثر بازاریابان و صاحبان وب سایت به داده هایی نیاز دارند که برای هفته ها و حتی ماه ها جمع آوری شده باشد، مواقعی وجود دارد که دوست دارند کاربرانی را که در حال حاضر از سایت آنها بازدید می کنند ببینند. اینجاست که گزارش Realtime به شما کمک می کند و جزئیات کاربرانی را که در حال حاضر در سایت شما فعال هستند به شما نشان می دهد.
گزارش Realtime به شما موارد زیر را نشان می دهد:
- Geographical locations (مکان های جغرافیایی) : نمودارهای دقیق و یک نقشه فعال.
- Traffic sources(منابع ترافیک) : جایی که کاربران فعلی از آنجا آمده اند.
- Content (محتوا): چه صفحاتی با عنوان و آدرس اینترنتی باز می شوند.
- Events(رویدادها): چه رویدادهایی توسط آن کاربران راه اندازی شده است.
- Conversions (تبدیل) : چه اهدافی به دست آمده است.
- Audience (مخاطبین)
این گزارش تمام اطلاعاتی را که در مورد کاربران و جلسات سایت خود از زمانی که Google Analytics را نصب کرده اید، به شما ارائه می دهد. برخلاف گزارشهای Realtime که فقط کاربران فعلی را نشان میدهند، میتوانید دادهها را بر اساس نیازهای خود فیلتر کنید و دوره زمانی گزارش را تغییر دهید. این بدان معناست که شما می توانید ببینید که مثلاً در ماه گذشته یا سال گذشته کاربران خود چگونه رفتار کرده اند.
برگه « Overview tab » مهمترین ویجتهایی را به شما نشان میدهد که اطلاعاتی درباره تعداد کاربران، جلسات، نرخ پرش، کشورهایی که از آن ها آمدهاند، زبانهایی که در رایانه هایشان استفاده می کنند و موارد دیگر را در خود نگه میدارد.
معیارهای کلیدی گوگل آنالیتیکس
در لیست یر تعدادی از معیارهای کلیدی است که لازم است آنها را یاد بگیرید تا بتوانید گزارش های روزانه گوگل آنالیتیکس خود را درک کنید. شما می توانید گزارش های ساعتی، روزانه، هفتگی و ماهانه را مشاهده کنید.
- Users (کاربران) : تعداد افرادی که از سایت شما بازدید می کنند.
- New Users (کاربران جدید) : تعداد افرادی که برای اولین بار از سایت شما بازدید کرده اند.
- Sessions (جلسات): مدت زمانی که یک کاربر بدون ترک صفحه در سایت شما سپری کرده است.
- Number of Sessions per User (تعداد جلسات به ازای هر کاربر) : هر کاربر چند جلسه داشته است.
- Pageviews (تعداد بازدید از صفحه) : تعداد دفعاتی که یک صفحه خاص مشاهده شده است. اگر یک کاربر صد بار از یک
- صفحه بازدید کند، هر بار به عنوان یک صفحه نمایش جدید محسوب می شود.
- Pages / Session (صفحات / جلسه ) : میانگین تعداد صفحات مشاهده شده در هر جلسه.
- Avg. Session Duration (میانگین مدت زمان جلسه ) : میانگین طول یک جلسه.
- Bounce Rate (نرخ پرش) : تعداد افرادی که سایت شما را تنها پس از بارگذاری یک صفحه ترک کردند.
- Active Users (کاربران فعال ) : کاربرانی که حداقل یک جلسه در بازه زمانی معین داشته اند.
- Lifetime value (ارزش) : چقدر به ازای هر کاربر درآمد کسب کرده اید.
- Cohort Analysis (تجزیه و تحلیل) : قبل از تجزیه و تحلیل داده ها را به گروه های مختلف تقسیم کنید.
- Audiences (مخاطبان ) : همه کاربران و جلسات.
- User Explorer : شناسههای منحصربهفردی که به دستگاههای کاربر خاص اختصاص داده میشوند.
- Demographics (جمعیت شناسی) : سن و جنسیت کاربران.
- Interests (علایق) : دسته بندی که کاربر به آن تعلق دارد را بررسی کنید مانند خریداران، فناوری، رسانه، زیبایی و غیره.
- Geo (جغرافیایی) : مکان ها و زبان شناسایی شده در دستگاه.
- Behaviour (رفتار) : چند کاربر جدید هستند، چند کاربر برگشته اند و …
- Technology (فناوری) : سیستم عامل ها، مرورگرها و شبکه هایی که کاربران استفاده می کنند.
- Mobile (موبایل) : بررسی کنید که چند کاربر با دستگاه های دسکتاپ، موبایل و تبلت به سایت دسترسی پیدا کرده اند.
- Cross Device : بررسی کنید که آیا همان کاربر از دستگاه دیگری بازگشته است یا خیر. برای اینکه این ویژگی کار کند باید
- سیگنال های گوگل را فعال کنید.
- Benchmarking: برای درک تغییرات، یک گزارش خاص را در برابر همان گزارش در یک دوره زمانی متفاوت نظارت کنید.
- User Flow (جریان کاربر ): یک نمودار دقیق که به شما نشان می دهد کاربران چگونه در سایت شما حرکت می کنند.
آشنایی با دیگر بخش های منو گوگل آنالیتیکس
Audience
در این بخش شما میتوانید اطلاعات مربوط به کاربرانتان را دریافت کنید.
- کاربران شما متعلق به کجا هستن
- چه علاقهمندیهایی دارند
- چه رفتاری روی سایت شما داشتند
- چه جنسیتی دارند
- سن و سالشون چقدره و موارد دیگه
Acquisition
مهم ترین بخشی که در بازاریابی آنلاین یا همان بازاریابی اینترنتی خیلی اهمیت داره و به صاحب کسب و کار کمک میکند، این بخش می تواند باشه. در این قسمت داده ها به شما نشان میدهند که چه کاربرانی به سایت شما سر زدند، به چه بخشهایی سر زندند و چه فعالیتی انجام دادند. با این کار میتوانید متوجه شوید، کاربرانتان بیشتر به کدام از بخشها توجه دارند و در حقیقت نرخ کلیک، نرخ تبدیل و … را به شما نشان میدهد تا آنها را بهبود ببخشید.
Source/Medium
در این قسمت شما میتوانید متوجه شوید که کاربر از چه طریقی به سایت شما سرزده: از طریق کمپین های تبلیغاتی، بلاگ، شبکه های اجتماعی (سوشال مدیا مارکتینگ) و … و حتی لینکی که از طریق آن به شما دسترسی پیدا کرده است نیز مشخص می شود. به همین دلیل، این بخش به شما خیلی کمک می کند تا کمپین های تبلیغاتی خود را بررسی کنید تا از میان آنها بهترین روش را انتخاب کنید و کلیک بیشتری بگیرید و از طرفی به نرخ تبدیل (CRO) بالاتری برسید.
در مقاله ای 10 راه برای افزایش نرخ تبدیل در دیجیتال مارکتینگ را برای شما بیان کرده ایم.
Behavior
در این قسمت شما می توانید رفتار کاربرانتان را بررسی کنید و ببینید کدام صفحات بیشترین ورودی را داشتن تا آنها را بهبود دهید، کدام بخشها بیشترین نرخ تبدیل را داشتند تا بتوانید برایشان کمپین راهاندازی کنید و کدام بخشها بیشترین خروجی را داشتند تا آنها را حذف و یا اصلاح کنید.
Conversation
این قسمت به شما میزان تبدیلی که از هر goal ،event و… داشتید را نشان میدهد و مشخص میکند که تاچه حد کاربران شما به مشتریانتان تبدیل شدند و در حقیقت نرخ تبدیل (CRO) را تحلیل میکند.
E-commerce
این قسمت مربوط به سایتهای فروشگاهی است که صفحات خود را به عنوان goal و یا event تعریف میکنند تا مسیر کاربران سایتشان را بررسی کنند و صفحات محصول، سبد خرید، چک اوت و… را چک میکنند تا متوجه شوند بیشترین درصد ریزش کاربرانشان مربوط به کدام قست میشود که آن را اصلاح کنند. مطمعن باشید حتی یک درصد بهبود هم میزان فروش شما را چندین برابر میکند.
نحوه ساختن goal در گوگل آنالیتیکس
برای ساختن goal باید از قسمت admin گزینه goal را انتخاب کنید و نوع goal را روی حالت custom قرار بدید تا تغییر تنظیمات برای شما امکان پذیر باشد. سپس برای آن یک اسم تعریف میکنید و لینک صفحه مورد نظر را وارد میکنید. اگر بخواهید میتوان میزان بودجه ان را تعیین کنید و علاوه بر آن تاریخچه این بخش را فعال کنید تا برای شما دادههای پیشین مربوط به آن را نشان دهد و در نهایت هم تایید کنید تا goal شما ساخته شود و از این پس هر کاربری که به صفحه مورد نظر سربزند و یا دکمه مورد نظر را کلیک کند به برای شما مشخص میشود.
نتیجه گیری
در این مقاله سعی شد همه نکات و مطالب کلیدی ای که مبتدیان برای یادگیری کار با ابزار گوگل آنالیتیکس ( google analytics) نیاز دارند آورده شد. شما همچنین می توانید دوره آموزشی گوگل آنالیتیکس آکادمی آغازینو را تهیه کنید تا به طور کامل بر مباحق گوگل آنالیتیکس مسلط شوید و بتوانید به کمک آن کسب درآمد از وبسایت خود را افزایش دهید.
دیدگاهتان را بنویسید