
میدونستید چطور میشود با ۱۰ روش زیرکانه و در عینحال حرفهای نرخ تبدیل را افزایش داد؟
• میدونین چرا نرخ تبدیل CR اهمیت زیادی داره؟
• میدونین چرا بعضی از سایتها فروش بالایی ندارند؟
• بنظر شما چرا با اینکه ترافیک بعضی از سایتها بالاست، اما نرخ تبدیل آنها کم است؟
شاید در میان شما، افرادی باشند که با مفهوم نرخ تبدیل (CR) آشنا نباشند. به همین دلیل سعی میکنیم در اولین قدم این مفهوم را توضیح بدیم و بیان کنیم که چرا نرخ تبدیل هر سایت اهمیت دارد. سپس با بیان ۱۰ روش بسیار ساده که ممکن است خیلی از ما ها به سادگی ازشون عبور کنیم، شما را راهنمایی میکنیم تا بتوانید نرخ تبدیل سایت خود را بالا ببرید. پس حتما تا انتهای مقاله با ما همراه باشین.
۱۰ ترفند زیرکانه و ساده برای بالا بردن میزان نرخ تبدیل
نرخ تبدیل (Conversion Rate) و اهمیت محاسبه آن در هر سایت
قطعا همه کسانی که از طریق سایت فعالیت میکنن، یک هدف مشخصی در ذهنشون دارن. ممکن است بخواهند توسط سایت محصولاتی را به فروش برسونن یا خدمتی انجام بدن. در هرصورت باید کاری کنن تا کاربر عادی به مشتری تبدیل شود. به همین سادگی به مفهوم نرخ تبدیل رسیدیم که نسبت کاربرانی که به مشتری تبدیل شدهاند را نشون میده که معمولا بصورت درصد است.
پس باید تلاش کنیم تا میتوانیم مقدار آن را بالاببریم چون به همون میزان فروش سایتمون بالاتر میره. بنابراین، با این تعریف میتونیم بگیم هر سایتی که ترافیک بالایی داره، سایت پرفروشی نیست، بلکه سایتی پرفروش است که نرخ تبدیل بالایی داشته باشد. اما چطور باید آن را افزایش بدیم؟ به همین سادگی که در ادامه واستون گفتیم میتونین کاربران سایتتون رو براساس چرخه فروش، از یک کاربر ساده به مشتری و حتی مشتری وفادار تبدیل کنین.
۱٫ وبلاگهایی که جنبهی آموزشی و راهنمایی دارن در سایت قرار بدید
سعی کنید در سایتتون مقالههای آموزشی و وبلاگهایی که برای کاربر مفید است و ممکنه در این اونا سوالات خودشو پیدا کنه زیاد منتشر کنین. این کار ممکنه در نگاه اول برای شما سودی نداشته باشه، اما اینو بدونین هرچی کاربر به شما مطمئن تر شود، احتمال تبدیل شدنش به مشتری بیشتر خواهد بود. سعی کنین تا میتونین با جلب رضایت مشتری به فروش دست پیدا کنین. پس تا میتونین وبلاگهایی که فکر میکنین برای کاربر میتونه مفید و کاربردی باشه بیشتر نشر بدین تا برای پیدا کردن سوالات خودشون به سایت شما سربزنند. این کار میتونه اولین قدم برای جذب مشتری باشه. مطمعئن باشین.
۲٫ قبل از اینکه کاربران شما را قیاس کنن خودتون کار را با رقبا بسنجین
همیشه برای اینکه محتوایی که میخواین تولید کنین یا هر مورد دیگهای که قراره توی سایت اضافه کنین، قبلش حتما سایتهای خوب دیگه رو بررسی کنین. سعی کنین از خوبیهاشون الهام بگیرین و حتی اگه میتونید بهتر کنین و اگه اشکالاتی وجود داره شا دیگه آنها را تکرار نکنین و تمام تلاش خودتونو انجام بدین تا نسبت به بقیه بهتر باشین. با این کار حتی اگه کاربر شما را با دیگران هم مقایسه کند باز هم شما را انتخاب خواهد کرد.
۳٫ تا میتونین از اصطلاحات تخصصی و سنگین استفاده نکنین
چنین تصوری که شما قرار است تنها برای قشر خاصی محتوا بنویسین، به شدت اشتباهه. چرا که ممکن است هر شخصی از متخصصان مربوط به حوزه کاری شما گرفته تا فردی که هیچ اطلاعی درمورد فعالیت شما نداره، به سایتتون سر بزنه و محتوای شما را بخونه. پس سعی کنین تا حد امکان ساده و برای همه قابل درک باشد. هرگز از اصلاحات تخصصی بدون اینکه توضیحی درموردشون بدین استفاده نکنین. اگر قصد چنین کاری را دارین میتونین مقالات را بصورت شماره گذاری و دورهای منتشر کنین و از سبک ابتدایی به سمت پیشرفته مقالات را پیش ببرید. در این حالت به راحتی میتونین برای بخشهایی که کمی تخصصیتر هستند به دورههای قبلی لینک بدهید تا کاربر بتونه اطلاعاتش را تکمیل کند. (بیزینسی کردن اکانت اینستاگرام)
۴٫ همیشه و همه جا متفاوت باشین
استفاده و الگوبرداری از سایتهای رقیب درسته اما به شرطی که درکنار آن برای خود یک تمایز ایجاد کنین و سعی کنین این تمایز را در همه بخشهای سایت خود رعایت کنین. اگر شما هم سایتتون رو مثل بقیه طراحی کنین و تمام کارهایی که آنها انجام دادهاند را شما دوباره تکرار کنین، اولا چون قبلا یکبار تکرار شده، شما کمتر دیده میشین و علاوه بر آن، برای خود تمایزی ایجاد نکرده اید.
۵٫ تمام مواردی که احساس میکنین برای کاربر مزاحمت دارند را حذف کنین
تا حد امکان سایت را به گونهای طراحی کنین که در حین سادگی، جذابیت داشته باشد و از افکتها و ابزارهایی که ممکن است کاربر هنگامی که به سایت شما سر میزند، احساس ناراحتی کند دوری کنین. سعی کنین تبلیغات اضافی، موسیقی متنی که بدون اجازه کاربر پخش میشود و قابل تنطیم نیست و یا افکتهایی که مدام و بر روی صفحه حرکت میکنند و تکرا میشوند را حذف کنین. این ابزارها نه تنها برای کاربر جذابیتی نداره، بلکه اعصابش را هم بهم میریزد.
۶٫ کاربر را به انجام کاری دعوت کنین
سعی کنین در صفحه فرود خود از یک CTA (Call To Action) جذاب استفاده کنین با طرحی زیبا و رنگآمیزی مناسب و برای آن یک پیشنهاد شگفتانگیزی مطرح کنین که هیچ کس با شنیدن آن نتونه جواب رد بده. پیشنهادی که هرکس بخونه وسوسه بشه و احساس کنه دیگه چنین چیزی نخواهد شنید. علاوهبر آن، بهتر است برای پیشنهاد خود زمان تعیین کنین تا کاربر احساس کند اگر دیر تصمیم بگیرد ممکنه مهلت را از دست بدهد. اما نکته آخر در این مورد که خیلی هم اهمیت داره، قول شماست. همیشه سعی کنید سر قولی که به مشتری میدهید بمانید و هیچ وقت زیر قولتان نزنین.
۷٫ فرمهایتان را در کوتاهترین حد ممکن طراحی کنین
اگر داخل سایت خود فرمی را گذاشتین که کاربر باید آن را پرکند، تا حد امکان مواردی که خیلی بودنشون ضرورتی نداره را حذف کنین. و اگر فکر میکنین باشند بهتره، بصورت غیر ضروری مطرح کنین . خیلی هم فرم را طولانی نکنید. چون معمولا کاربران وقتی با یک فرم طولانی که قرار باشد تمام آنها را پرکنند، روبه رو میشوند استقبالی نشون نمی دهند و منصرف میشوند و از آن عبور میکنن و با این اتفاق تمام زحمتهای شما زیر سوال میرود.
۸٫ همیشه تجربه مشتری را به سادگی حفظ کنین و کار را برای مشتری سخت نکنین
زمانی که اجزای سایت خود را طراحی و بخشبندی میکنین حتما راحتی کار کاربر را مدنظر قرار بدین تا براساس آن، سایت خود را دیزاین کنین. همه چیز را واضح و روشن بیان کنین، تمام موارد را به بیان ساده عنوان کنین. تمام مسیرهایی که کار بر قرار است بگذروند را برایش بصورت شفاف مشخص کنین. بطور کلی تمام مواردی که قرار است درون سایت بزارید را با توجه به نیاز کاربر و راحتی آن دیزاین کنین.
۹٫ برای مشتری ضمانت داشته باشین
سعی کنین اگر قراراست محصولی بفروشید ویا خدمتی ارائه دهید که مشتری باید بابت آن هزینه پرداخت کند حتما برای محصول و هزینهای که پرداخت میشود ضمانت کنید و این اطمینان را به مشتری بدهید که محصول و خدمت حتما ارائه میشود و در صورتی که مشکلی پیش بیاید حتما هزینه مشتری به او باز خواهد گشت. با این کار کاربر راحتتر به شما اعتماد میکند و احتمال خرید از شما بیشتر میشود. چون همیشه افراد از این ترس دارند که اگر از سایتی خرید کنند و سایت مسئولیتپذیر نباشد، پولشون را هدر داده اند. بنابرایت تا میتوانید این ترس را در کاربران خود کاهش دهید.
۱۰٫ همه چیز را قبل از هرکس خودتون امتحان کنین
منظورمون از امتحان کردن این است که وقتی کارتان تمام شد و تمام بخشها و موارد لازم را برای کاربران طراحی کردید حتما خودتان برای اولین بار آزمایش کنین تا مطمئن شوید هیچ جا هیچ مشکلی ندارد و تمام بخشها به درستی عمل میکنند. اگر این کار توسط تیم خودتون انجام نشه ممکن است در یکی از بخشهایی که طراحی کردهاید باگ وجود داشته باشد، که اگر این باگ ها توسط کاربرانتان شناسایی شوند برای شما خیلی بد میشود چرا که کاربر از سایت شما خارج میشود و دیگر اعتماد نخواهد کرد. این مسئله علاوه بر اینکه اعتبار سایتتون رو کم میکنه باعث افزایش نرخ پرش هم میشود. با این اتفاقات تمام زحمتهای شما به هدر میرود.
حالا زمان بالابردن نرخ تبدیل سایت شماست
در این مقاله سعی کردیم که راههای سادهای که فکر میکردید پیش پا افتادهاند برایتان مطرح کنیم که متوجه شوید چقدر با اهمیت هستند و میتونن برای مشتریان ما کارساز باشند. کارهایی که با انجام هر کدوم از آنها یک قدم به مشتری نزدیکتر خواهید شد. پس از همین حالا شروع دست به کار شوید و تا جایی که میتونین به مشتریان خود نزدیکتر شوید.
0 پاسخ به "10 ترفند برای افزایش وحشتناک نرخ تبدیل"