25 نوع از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ که باید بدانید!
در این جا قصد داریم از مهم ترین و پر استفاده ترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ پرده برداری کنیم. اگر واقعا می خواهید تبدیل به یک دیجیتال مارکتر حرفه ای شوید باید این ابزار ها را بشناسید و بتوانید از آن ها استفاده کنید. پیشنهاد می کنم تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
ما در دوره دیجیتال مارکتینگ آغازینو در مورد تمامی ابزارهای کاربردی دیجیتال مارکتینگ صحبت کردیم و راه های کسب درآمد از طریق این ابزارها را آموزش داده ایم. درابتدای کار باید ابزارهای دیجیتال مارکتینگ را به دو بخش تقسیم کنیم.
- ابزار هایی که به طور مستقیم زیر مجموعه دیجیتال مارکتینگ قرار می گیرند (مثل ابزار های سئو، تحلیل کاریران سایت،پنل های تبلیغاتی، تحلیل سرعت سایت و…)
- ابزارهایی که به طور مستقیم زیر مجموعه دیجیتال مارکتینگ نیستند اما دانستن آن ها برای دیجیتال مارکتینگ های حرفه ای لازم است.
در عصری زندگی می کنیم که شاهد پیشرفت روز افزون تکنولوژی هستیم. با افزایش تعداد کسب و کارهای جدید می توانید به وفور مشاهده کنید که به همراه آن ها ابزارهای مربوطه هم زیاد و زیاد تر می شوند. از ابزارهای تحلیل گرفته تا ابزارهایی برای راحتی هرچه بیشتر افراد! دیجیتال مارکتینگ هم که یکی از این به نسبت جزو شغل های نوظهور شناخته می شود، در این مقاله به معرفی ابزارهای آن پرداخته ایم.
ابزارهای دیجیتال مارکتینگ، پولی یا رایگان؟
اولین سوالی که باید به آن پاسخ دهیم این است که آیا واقعا این ابزار ها ارزش پرداخت هزینه را دارند یا نه؟ در قدم اول باید گفت که نمی شود به آن جواب مستقیمی داد. اگر ابتدای کار هستید هرگز پیشنهاد نمی کنیم هزینه خود را برای خرید پلن های پولی این ابزار ها هدر دهید. اما اگر به ابزار های رایگان مسلط شدید و یا در رقابت تنگاتنگی با رقبای خود هستید استفاده از ابزار های پولی مزیتی بزرگی برای شما محسوب می شود.
در این مقاله تا جای امکان سعی شده است تا ابزار های رایگان را معرفی کنیم اما در میان آن ها ابزار های پولی هم هستند (که برای خرید آن ها نیاز به داشتن حساب بین المللی دارید).
هدیه آغازینو به شما
برای دریافت مشاوره تخصصی و رایگان دیجیتال مارکتینگ از کارشناسان آغازینو،
فرم مقابل رو تکمیل کن تا کارشناسان دیجیتال مارکتینگ سریعاً باهات تماس بگیرن.
کسب و کار اینترنتی خودتو بساز … 💰
هدیه آغازینو به شما
برای دریافت مشاوره تخصصی و رایگان دیجیتال مارکتینگ از کارشناسان آغازینو،
فرم مقابل رو تکمیل کن تا کارشناسان دیجیتال مارکتینگ سریعاً باهات تماس بگیرن.
کسب و کار اینترنتی خودتو بساز … 💰
البته فراموش نکنید که بسیاری از این ابزار ها بی دلیل پولی نیستند و امکانات زیادی را متناسب با رقیبان رایگان خود عرضه می کنند. پیشنهاد ما این است که برای ابتدای کار، ابزار های پولی را با دوستان تان به صورت اشتراکی تهیه کنید.
ابزار های تست سرعت وب سایت
یکی از مهم ترین نکاتی که باعث افزایش رضایت کاربر در استفاده از سایت ما می شود، بالا بودن سرعت سایت است. روش های زیادی برای بهینه کردن سرعت سایت وچود دارد. مثل فعال کردن افزونه های کش، بهینه سازی تصاویر، عدم استفاده از کد ها و اسکریپت ها غیر ضروری در صفحات و…
از بهترین ابزار های تست سرعت وب سایت می شود به سه گزینه پایین اشاره کرد:
- GTmetix.com
- pingdom.com
- pagespeed insights
Gtmetrix
GTmetrix یکی از بهترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ است که به شما این امکان را می دهد تا اطلاعات دقیقی در مورد سرعت صفحه، زمانبندی، امتیاز عملکرد و موارد دیگر را بدست آورید. همچنین این ابزار در مورد چگونگی رفع مواردی که باعث کاهش سرعت سایت شما شده اند، راهنمایی تان می کند.
آدرس: gtmetrix.com
Google PageSpeed Insights
دومین ابزاری که در مقاله ابزارهای دیجیتال مارکتینگ به شما معرفی می کنیم، گوگل پیج اسپید می باشد.
سالهاست Google PageSpeed Insights ابزاری برای آزمایش و درجه بندی وب سایتها بوده است. آن یک ابزار ساده ایجاد شده توسط Google است که وب سایت ها را محک زده و آن ها را در مقیاس 1 تا 100 برای تلفن همراه و دسکتاپ درجهبندی می کند. هرچه این عدد بیشتر باشد سرعت وب سایت بیشتر است.
آدرس: developers.google.com/speed/pagespeed/insights
Pingdom Speed Test
Pingdom یکی دیگر از ابزارهای شناخته شده تست سرعت وب سایت است که برای استفاده از آن نیازی به ورود نیست و گزارشات با جزئیات کمتری نسبت به آنچه از Google PageSpeed Insights دریافت میکنید، ارائه می شود. در این ابزار عملکرد سایت از 0 تا 100 دستهبندی می شود.
آدرس: tools.pingdom.com
WebPageTest.org
WebPageTest.org ابزاری برای تست عملکرد وب سایت است که به شما این امکان را می دهد تا وب سایت خود را در طیف وسیعی از دستگاهها محک بزنید. این یکی از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ است که می توانید با استفاده از آن استراتژی خود را ارزیابی کنید.
همچنین می توانید آزمایشات خود را از طریق یک شبکه تلفن همراه با سرعت بسیار کم یا یک شبکه سریع 4G شبیهسازی کنید. نتیجه از F به A درجهبندی می شود و شامل اطلاعات مربوط به فشردهسازی TTFB ، caching، نمودار واترفول برای سرعت بارگذاری منابع و موارد دیگر است.
آدرس: webpagetest.org
ابزارهای بررسی سئو سایت و تحلیل رقبا
دانستن ابزارهای سئو برای یک دیجیتال مارکتر حرفه ای لازم است. در شرکت های بزرگ که تیم مخصوص سئو دارند شاید استفاده از این ابزار ها برای مدیر دیجیتال مارکتینگ یا کارشناس تبلیغات (که در مقاله بازار کار دیجیتال مارکتینگ به طور مفصل در مورد شغل های یک دیجیتال مارکتینگ صحبت شده است.) لازم نباشد اما به هر حال یک دیجیتال مارکتر باید بتواند با ابزار های سئو هم کار کند.
چرا که سئو یکی از مهم ترین شاخه های دیجیتال مارکتینگ محسوب می شود.
از کاربردی ترین ابزار سئو و حتی تحلیل رقبا می شود موارد زیر را نام برد:
• alexa.com
• similarweb
• ahref
• search console
• moz /moz pro
•keyword tool
• semrush
SEMrush
سایت SEMrush.com میتواند به شما کمک کند تا تجزیه و تحلیل عمیق وب سایت خود را بر اساس چندین پارامتر به دست آورید. این ابزار به بهبود وضعیت سئوی سایت که لازمه هر بازاریابیست کمک می کند.
برخی از امکاناتی که این ابزار در اختیار شما میگذارد:
- تخمین ترافیک سایت
- تحلیل بک لینکهای سایت
- تحقیق کلمات کلیدی و بررسی میزان سختی آن ها
- تجزیه و تحلیل سایت رقبا
- آنالیز دامنه
آدرس: semrush.com
ماز (MOZ)
این ابزار هم یکی از قدرتمندترین ابزارهای تحلیل سایت است که با استفاده از اکانت رایگان آن می توانید به امکاناتی مثل تحقیق کلیدواژه یا بررسی بک لینکها دسترسی داشته باشید. برای استفاده از خدمات بیشتر هم باید هزینه پرداخت کنید.
برخی امکاناتی که این ابزار در اختیار شما می گذارد:
- تحقیق کلمات کلیدی
- تحلیل بک لینکهای سایت
- شناسایی مشکلات سئو تکنیکال و ارائه راه حل
- آنالیز دامنه
آدرس: moz.com
ahref
از دیگر ابزارهای دیجیتال مارکتینگ که به شدت توصیه می شود از آن استفاده کنید، ahref می باشد. ahref هم یکی از بهترین ابزارهای تحلیل سایت و به خصوص تحلیل عملکرد رقباست که هر سئوکاری باید به آن مسلط باشد. اگر میخواهید برای تحلیل سایت خود و رقبا بین این ابزار و دو ابزار قبلی یکی را انتخاب کنید، پیشنهاد من ahref است.
برخی امکاناتی که این ابزار در اختیار شما میگذارد:
- مشاهده بک لینکهای سایت خود و رقبا
- جستجوی کلمات کلیدی
- بررسی رتبه سایتها
آدرس: ahrefs.com
Google Search Console
Google Search Console ، که قبلاً به عنوان Google Webmaster Central و Google Webmaster Tools شناخته میشد، به شما آمار دقیق و جامعی از وب سایتی که به آن متصل کردید می دهد. اگر بخواهم در مورد اهمیت این ابزار دیجیتال مارکتینگ صحبت کنم باید بگویم که تحلیل آمار سرچ کنسول برای یک مدیر سایت از نان شب هم واجب تر است. به همین دلیل آکادمی آغازینو برای رفع این نیاز دوره گوگل سرچ کنسول را ارائه کرده است که می توانید از آن بهره لازم را ببرید.
برخی از امکاناتی که این ابزار در اختیار شما می گذارد:
- نمایش میزان نمایش صفحات مختلف سایت
- نمایش ترافیک ورودی سایت در بازههای زمانی مختلف
- نمایش خطاهای موجود در سایت
- نمایش میزان لینک های داخلی در سایت
- نمایش میزان بکلینک هایی که سایت دریافت کرده است
- نمایش نوع دستگاه کاربران (کاربران با موبایل وارد سایتش شدهاند یا دسکتاپ)
آدرس: google search console
بیشتر بخوانید: آموزش ثبت سایت در سرچ کنسول
Google Mobile-Friendly Test
هر روزه تعداد بیشتری از افراد از طریق دستگاههای تلفن همراه خود به وب دسترسی پیدا میکنند، بنابراین طراحی وب سایت شما به منظور بهینهسازی آن برای موبایل، برای یک تجربه کاربری عالی در انواع مختلف دستگاههای تلفن همراه مهم است.
این ابزار میتواند نحوه استفاده بازدیدکننده از صفحات وب شما را در دستگاه تلفن همراه به شما نشان دهد. شما URL سایت خود را وارد می کنید و امتیازی که صفحه سایت شما می گیرد را دریافت می کنید.
آدرس: search.google.com/test/mobile-friendly
افزونه Yoast
اگر از یک سئوکار بپرسید که بهترین افزونهای که می توانید برای سئو سایت معرفی کنید چیست، بیشک افزونه yoast را به شما معرفی می کند. یکی از مهمترین مزایا استفاده از yoast این است که می توانید با استفاده از آن انجام بسیاری از کارها را که برای بهینهسازی یک سایت لازم است به سادهترین شکل ممکن انجام دهید.
با نصب این افزونه شما انگار یک دستیار دارید که کارهایی که برای بهینهسازی سایت مهم هستند را به شما یادآوری می کند و اگر کارهایی که میگوید را انجام دهید چراغ سبز میگیرید و اگر فراموش کنید آن ها را انجام دهید چراغ قرمز می گیرید و به این صورت نکات مهم را به شما یادآوری می کند.
برخی از امکاناتی که این ابزار در اختیار شما میگذارد:
- امکان انجام دادن برخی اقدامات ضروری برای سئو به سادهترین شکل ممکن (مثل ریدایرکتها یا حذف صفحات)
- یادآوری نکات ضروری سئو با نشان دادن چراغهای سبز، قرمز و نارنجی
آدرس: yoast.com
بهترین ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی
تحقیق کلمات کلیدی سرچ شده در گوگل یکی از مهمترین گامهای سئو هست. اینکه بدانیم افراد مختلف، یک موضوع را با چه کلماتی سرچ می کنند و کدام کلمات میزان سرچ بالاتری دارند، مهمترین فاکتورهایی هستند که در تحقیق کلمات کلیدی باید به آن ها دقت کنیم.
برای این کار ابزارهای زیادی وجود دارد. البته بد نیست بدانید که این ابزارها آمار دقیقی ارائه نمیکنند و صرفا به شما در این راه کمی کمک می کنند. بیایید بهترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ موجود برای تحقیق کلمات کلیدی را با هم بررسی کنیم:
Google Keyword Planner
استفاده از این ابزار، یکی از بهترین ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی است که اکثر سئوکاران از آن استفاده میکنند. این ابزار ایدههایی مناسب برای کلمات کلیدی و برآورد ترافیک را برای شما فراهم می کند که به تازگی Google قبل از استفاده از آن، از شما می خواهد در یک حساب Google AdWords ثبت نام کنید.
برخی از امکاناتی که این ابزار در اختیار شما میگذارد:
- امکان آنالیز کلمات کلیدی سایت رقیب
- ارائه اطلاعاتی درباره میزان جستوجوی کلمات در بازه های زمانی معین
- امکان قرار دادن فیلترهای مختلف روی کلمات برای دسته بندی آن ها
- بررسی میزان هزینه برای رتبه گرفتن روی یک کلمه با استفاده از تبلیغات گوگل
آدرس: ads.google.com/home/tools/keyword-planner
KeywordTool.io
این وبسایت به شما امکان می دهد کلمات کلیدی را در Google ،Bing ،YouTube و App Store جستجو کنید. در نسخه رایگان آن می توانید با وارد کردن کلمه کلیدی مورد نظر، کلمات مشابه آن را دریافت کنید. در نسخه پولی این ابزار هم می توانید آماری مثل میزان سرچ شدن کلمات کلیدی و سختی آن ها را بررسی کنید.
بیشتر بخوانید: بهترین شبکه های اجتماعی برای کسب و کار
برخی از امکاناتی که این ابزار در اختیار شما میگذارد:
-
- پشتیبانی آن از زبان فارسی
- نمایش دادن سوالات رایج کاربران
- امکان فیلتر های دستهبندی ویدئو، تصاویر و اخبار برای جست و جوی دقیقتر کلمات
آدرس: keywordtool.io
ابزارهای تحلیل وب سایت
منظور از ابزارهای تحلیل وبسایت، ابزارهایی مثل ahref یا moz نیستند، بلکه ابزارهایی هستند که بیشتر وضعیت کاربران و نحوه رفتار آن ها با وب سایت را مشخص میکنند. این ابزارها کمک میکنند بفهمیم به هدف هایی که مشخص کرده بودیم رسیدهایم یا نه.
در ادامه کاربردی ترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ که در این زمینه وجود دارد را معرفی میکنم.
Google Analytics
Google Analytics یکی از جالب ترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ است که بسیاری از اعضای یک تیم دیجیتال مارکتینگ باید به آن مسلط باشند. این ابزار اطلاعاتی میدهد تا بتوانید ترافیک وب سایت خود را ردیابی و تجزیه و تحلیل کنید. این دادهها به شما کمک می کند مشتریان خود را بهتر درک کنید، ux (تجربه کاربری) بهتری ایجاد کنید، محتوای بهتری تولید کنید و نتایج قدرتمندی را از رسانههای دیجیتالی کسب کنید. در واقع گوگل انالیتیکس هم از آن ابزارهایی است که هرچه روی یادگیری آن زمان بگذارید پشیمان نمی شوید.
بیشتر بخوانید: اتصال گوگل آنالیتیکس به تگ منیجر
برخی از امکاناتی که این ابزار در اختیار شما میگذارد:
- نمایش دقیق ترافیک ورودی سایت
- نمایش تعداد کاربران آنلاین در سایت
- امکان تعریف کردن اهداف مدنظر (goal) در آن و رسد آن ها (مثلا هدفی که تعریف میکنید این است که تعداد کاربرانی که روی یک دکمه مشخص در سایت کلیک میکنند را ثبت کند)
- نمایش تعداد بازدیدکنندگان از سایت در بازههای زمانی مختلف به تفکیک بازدیدکنندگان جدید و قدیم
- نشان دادن جنسیت، سن، علایق و … مجموع کاربران
- فعالیت هایی که کاربران در سایت انجام می دهند
- ملیت کاربران سایت
- مدت زمانی که در آن حضور داشته اند
- چگونگی آشنایی کاربران با سایت
آدرس: analytics.google.com
SumoMe
SumoMe به شما امکان می دهد رفتار کاربران را هنگام حضور در سایت ردیابی کرده و ساختار سایت خود را متناسب با آن تنظیم کنید. با استفاده از Heat Maps آن ها ببینید که افراد در کجای صفحه کلیک می کنند و با گزینه Content Analytics مکان توقف آن ها برای مطالعه در سایت تان را مشاهده کنید.
آدرس: sumo.com
بهترین ابزارهای مدیریت و کنترل شبکههای اجتماعی
نوین هاب
در انواع بازاریابی محتوا نوین هاب پلتفورمی مناسب و جامع برای مدیریت و تحلیل شبکههای اجتماعی همچون تلگرام، اینستاگرام، فیسبوک، توییتر، آپارات، لینکدین و…می باشد. استفاده از این ابزار بسیار آسان است به خصوص آنکه زبان آن فارسی بوده و توسط متخصصان داخلی طراحی شده است و شایستگی آن را دارد که در لیست بهترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ قرار بگیرد.
امکاناتی که این ابزار در اختیار شما قرار می دهد:
- انتشار پستها در زمان مشخص شده
- امکان ویرایش پستهای منتشر شده
- امکان تحلیل شبکههای اجتماعی
آدرس: novinhub.com
MeetEdgar
MeetEdgar یکی از بهترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ برای تولید محتوای همیشهسبز (محتوایی که در مدت زمان طولانی معنا و مفهوم و کاربرد خود را حفظ می کند) است.
شما با استفاده از آن می توانید توییتها، به روزرسانی های Linkedin و پستهای فیسبوک را به “کتابخانه” خود اضافه کنید، و آن ها را به هر تعداد دسته که می خواهید تقسیم کنید، سپس تقویمی تنظیم کنید تا هر دسته را در هر یک حساب های مشخص در شبکه های اجتماعی و در زمان مشخص ارسال کند.
آدرس: meetedgar.com
Hootsuite
استفاده از ابزار Hootsuite راهی آسان برای برنامهریزی پستها و بررسی همه حساب های شبکههای اجتماعی شما در یک مکان است. با کمک آن می توانید روند پیامهای برنامهریزی شده، منشنها، پستها و موارد دیگر را مدیریت کنید.
آدرس: hootsuite.com
بهترین ابزارهای ایمیل مارکتینگ
ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی از طریق ایمیل فرآیند ارسال پیام های تجاری از طریق ایمیل به مصرفکنندگان هدفمند است. از بازاریابی ایمیلی میت وان برای افزایش فروش، بهبود وفاداری مشتری به برند و ارائه اطلاعات مهم استفاده کرد.
بازاریابی از طریق ایمیل یک راه مقرون به صرفه است که به مشاغل این امکان را می دهد تا در مکانی که اکثر مردم هر روز از آن بازدید میکنند ( صندوق ورودی خود ) به مشتریان دسترسی پیدا کنند. چندتا از بهترین ابزارهای مدیریت آن را در ادامه معرفی می کنیم.
بیشتر بخوانید: بهترین سرویس های ایمیل مارکتینگ
MailChimp
با استفاده از MailChimp می توانید ایمیلهای خود را مدیریت کنید، کمپین های مختلف ایجاد کنید، با برنامهریزی مشخص خبرنامه های خود را به مشتریان ارسال کنید و رفتار کاربران خود را بسنجید.
آدرس: mailchimp.com
HubSpot Sales
HubSpot Sales (که قبلاً با نام Sidekick شناخته میشد) به شما امکان می دهد ببینید چه کسی و در چه زمانی ایمیل های شما را باز میکند. همچنین تاریخچه حرفهای مخاطب، اطلاعات شرکت و جدیدترین توییتها را به دست می آورد و حتی به شما امکان می دهد برای ارسال ایمیل در زمان دیگری برنامهریزی کنید.
آدرس: hubspot-sales
MailGenius
MailGenius از دسته ابزارهای دیجیتال مارکتینگ رایگان است که ایمیلهای شما را بازرسی می کند و عوامل محرک احتمالی را پیدا می کند که ممکن است پیام شما را به پوشه هرزنامه ارسال کند. برای اطمینان از این که ایمیل شما واقعا به صندوق ورودی گیرنده شما می رسد، میتوانید تست تحویل را انجام دهید.
این ابزار تمام کارهایی را که می توانید برای جلوگیری از واردشدن در پوشه هرزنامه انجام دهید، همراه با مشاوره و توضیحات عملی در مورد چگونگی رفع مشکلات احتمالی ارائه می دهد.
آدرس: www.mailgenius.com
Litmus
Litmus از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ است. ابزاری چندبعدی است که از طریق آن می توانید ایمیل را آزمایش و ردیابی کنید. می توانید ایمیلهای خود را درسرویس های وب و همچنین سیستم عاملهای تلفن همراه مانند Android ، Apple و Windows آزمایش کنید.
آدرس: www.litmus.com
MailerLite
یکی دیگر از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ میلرلایت می باشد. میلرلایت یکی از ابزارهای پرکاربرد برای اجرای استراتژیهای ایمیل مارکتینگ شماست. با کمک آن می توانید تعداد بسیاری ایمیل با برنامه زمانی مشخص به صورت خودکار و با چیدمان دلخواه شما ارسال کنید.
آدرس: www.mailerlite.com
یک ابزار گرافیکی برای ادیت تصاویر (ترجیحا فتوشاپ)
ادیت عکس، از دیگر ابزارهای دیجیتال مارکتینگ می باشد که بسیار به کارتان خواهد آمد. اگر فردی خود را دیجیتال مارکتر حرفه ای بداند، باید توانایی کار با فتوشاپ را هم بلد باشد. به هر حال اگر آن فرد تصمیم داشت که سایز عکس را کم کند یا بکگراند عکس را بردارد و یا کار هایی از این قبیل، نباید منتظر آزاد شدن تایم گرافیست تیم بماند!
ار آن گذشته، ابزار فتوشاپ همیشه برای کسانی که که وقت خود را در اینترنت صرف می کنند مفید بوده و هست.
در مقاله ای تا حدودی که کارتان راه بیوفتد به طور ساده ولی مفید درمورد بهینه سازی تصاویر سایت که بخش مهمی از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ را تشکیل می دهد، صحبت کرده ایم. می توانید از مقاله ذکر شده نهایت بهره را ببرید.
قابلیت کار با پنل گوگل ادوردز و تبلیغات در گوگل
یک دیجیتال مارکتر حرفه ای نه تنها باید بتواند سایت خود را با کمک تبلیغات گوگل بالا بیاورد. بلکه باید بتواند با استفاده از تکنیک های تبلیغات در گوگل، هزینه های خود را تا حد امکان کاهش دهد و با کمترین هزینه ممکن، بالاترین نرخ بازگشت سرمایه را داشته باشد. در غیر این صورت ن میتوان لقب دیجیتال مارکتر حرفه ای را به او داد!
توانایی اجرای کمپین های تبلیغاتی در سایت های داخلی
جدای از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ، توانایی ساخت کمپین در گوگل ادز یک قسمت مهم می باشد. داستان تبلیغات در گوگل کمی متفاوت تر از تبلیغات در سایت های داخلی است. در حال حاضر و با ظهور آژانس های تبلیغاتی در کشور، تبلیغات در سایت های مطرح کشور دیگر برای شرکت های کوچک رویا نیست!
شما به راحتی می توانید حتی با هزار تومن بودجه، در مطرح ترین سایت های ایران دیده شوید (البته با این بودجه فقط شاید بتوانید دو کلیک دریافت کنید!!)
همانطور که گفتیم تبلیغات در سال های اخیر کار بسیار راحتی تری نسبت به گذشته است اما… صرف این که ما بتوانیم بنر سایت مان را در یک سایت مطرح بگذاریم کافی نیست! در اینجاست که باید از تمام ابزارهایی که بلد هستیم با تمام قدرت برای افزایش نرخ تبدیل استفاده کنیم. یعنی:
- از ابزار های تحلیل سرعت برای افزایش سرعت آن صفحه که کاربر به آن هدایت می شود استفاده کنیم.
- از ابزار های آنالیز برای صد دقیق کاربرانی که روی تبلیغ ما کلیلک کرده اند استفاده کنیم. (اگر تبلیغات را رصد و دائم آن را بهینه نکنید، عملا پول خود را آتش زدید!)
- از ابزار های فتوشاپ برای جذاب کردن بنر تبلیغاتی مان استفاده کنیم
بهترین آژانس های تبلیغاتی که می توانید از طریق آنان وب سایت خود را به میلیون ها کاربر نمایش دهید:
• yektanet.com
• adro.co
• mediaad.org
• anetwork.ir
• sabavision.com
سایر ابزار های گوگل برای حرفه ای تر ها
اگر به ابزار های ابتدایی تر مسلط شدید و خواستید در قدم های بعدی سراغ ابزار های پیشرفته تر بروید، حتما به چند ابزار گول سر بزنید:
• google tag manager
• google data studio
• google optimize
نتیجه گیری
شاید بهتر باشد در نکته آخر این را بگوییم که تلسط بر این ابزار ها به هیچ وجه ساده نیستند. تصور نکنید که در عرض چند سال می توانید به تمام ابزارهای دیجیتال مارکتینگ مسلط شوید. بهتر است با گذاشتن وقت و تمرکز خود در یک حوزه در آن متخصص شوید و بعد به سراغ ابزار های دیگر برودید. پراکندگی در یادگیری این شاخه ها، باعث می شود در هیچ کدام نتیجه دلخواه تان را نگیرید.
آکادمی آغازینو در این محتوا سعی کرده است که ابزار های مهمی که یک دیجیتال مارکتر باید بلد باشد را به شما معرفی کند. به نظر شما جای چه ابزاری در این لیست خالی است؟ خوشحال می شویم اگر تجربه ای در استفاده از این ابزار ها یا سایر ابزارهای دیجیتال مارکتینگ داشتید با ما مطرح کنید.
سوالات متداول
ابزار KeywordTool.io چیست؟
این وبسایت به شما امکان می دهد کلمات کلیدی را در Google ،Bing ،YouTube و App Store جستجو کنید. در نسخه رایگان آن می توانید با وارد کردن کلمه کلیدی مورد نظر، کلمات مشابه آن را دریافت کنید.
WebPageTest.org چیست؟
ابزاری برای تست عملکرد وب سایت است که به شما این امکان را می دهد تا وب سایت خود را در طیف وسیعی از دستگاهها محک بزنید. برای کسب اطلاعات بیشتر وارد مقاله شوید.
دیدگاهتان را بنویسید