تفاوت کپی رایتر و کارشناس تولید محتوا
امروزه توسعه علوم در بسیاری از حوزه ها، باعث ایجاد زیرشاخه های تخصصی شده است. مبحث بازاریابی دیجیتال و کسب و کار جدید نیز از این امر مستثنی نیست. مفاهیم کپی رایتر و کارشناس تولید محتوا در دو شاخه تخصصی حوزه دیجیتال مارکتینگ و مجزا از یکدیگر تعریف می شود. مهمترین تفاوت کپی رایتر و کارشناس تولید محتوا در مبحث بازاریابی است.
کپی رایتر با هدف جذب مشتری دست به قلم می شود اما کارشناس تولید محتوا به دور از تبلیغات، سعی در انتقال کامل مفاهیم به مخاطب دارد. در هر حال شما می توانید هر دو این مشاغل را به عنوان ایده برای شروع کسب و کار انتخاب کنید. کپی رایتینگ چیست؟ به فرآیند نوشتن تبلیغات برای جذب مخاطب کپی رایتینگ می گویند.
تفاوت کپی رایتر و کارشناس تولید محتوا در چیست؟
برای دانستن تفاوتهای این دو حرفه بیایید مفاهیم کپی رایتینگ، تولید محتوا، کپی رایتر، کارشناس تولید محتوا و اهداف و نوع کار آنها را تک به تک مورد بررسی قرار دهیم.
هدیه آغازینو به شما
برای دریافت مشاوره تخصصی و رایگان دیجیتال مارکتینگ از کارشناسان آغازینو،
فرم مقابل رو تکمیل کن تا کارشناسان دیجیتال مارکتینگ سریعاً باهات تماس بگیرن.
کسب و کار اینترنتی خودتو بساز … 💰
هدیه آغازینو به شما
برای دریافت مشاوره تخصصی و رایگان دیجیتال مارکتینگ از کارشناسان آغازینو،
فرم مقابل رو تکمیل کن تا کارشناسان دیجیتال مارکتینگ سریعاً باهات تماس بگیرن.
کسب و کار اینترنتی خودتو بساز … 💰
کپی رایتینگ چیست؟
کپی رایتینگ شغلی با هدف نوشتن متن ها و مطالب تبلیغاتی است که در آن کپی رایتر از کلمات برای متقاعد کردن مشتریان استفاده می کند. کپی رایتر فردی خلاق و دارای نبوغ بسیار است که می تواند با درگیر کردن حواس افراد، جلب توجه مخاطبان، جذب آنان به خرید با استفاده از رنگ ها و … به رشد کسب و کار و افزایش مشتریان کمک کند. تخصص کپی رایتینگ در طراحی کال تو اکشن پست اینستاگرام نیز بسیار کاربردی است.
مهارت ها و تکنیک های کپی رایتینگ فقط مختص دیجیتال مارکتینگ نیست و در تبلیغات سنتی همچون تبلیغات های تلویزیونی، بیلبوردهای تبلیغاتی و یا اس ام اس های بازاریابی نیز استفاده می شود.
ممکن است تبلیغات های کپی رایتینگ به صورت متنی، تصویری و یا ویدیویی باشد. کپی رایتینگ از زمان های خیلی قدیم تر توسط افراد استفاده می شده و منشا آن تبلیغات های سنتی است و در تابلوهای سر در مغازه ها و بیلبوردها از سال ها قبل دیده می شده است. البته بی انصافی است بگوییم حتی اگر بنرهای تبلیغاتی جذاب هم طراحی کرده باشید به نتیجه نخواهید رسید. پس با خلاقیت در هر کاری پاسخ مثبت دریافت می کنید.
بنابراین تمرکز کپی رایتینگ افزایش ارزش برند و متقاعد کردن مشتری است. به همین علت ما هم در مقاله ای به طور جامع در ارتباط با برندسازی، بخصوص در برنسازی دیجیتال یا همان دیجیتال برندینگ توضیحات اجمالی برای شما بیان کرده ایم که می تواند برای شما مفید باشد.
تولید محتوا یا محتوا نویسی چیست؟
محتوانویسی یا کانتنت رایتینگ در بازاریابی محتوا به معنای تولید محتوا برای آگاهی بیشتر افراد از محصولات یا خدمات میباشد. این محتوا می تواند دفترچه راهنما یا محتواهایی که اطلاعات و دیتا در اختیار افراد قرار می دهد باشد. در محتوا نویسی، کارشناس تولید محتوا رو برند تمرکز نمی کند و فقط اطلاعاتی در مورد محصولات و سرویسهای شرکت ها به مخاطبان می دهد. در ادامه دیگر تفاوت کپی رایتر و کارشناس تولید محتوا را بخوانید.
کارشناس تولید محتوا در فرایند تولید محتوای خود از اصول سئو و استراتژی محتوا استفاده می کند و فقط آگاهی در مورد کسب و کارها می دهد و سعی در متقاعد سازی مشتریان ندارد. تولید محتوا شغل جدیدتری نسبت به کپی رایتینگ است و از زمانی که اینترنت و حرفه سئو پدید آمد به بازار کار اضافه شد.
بیشتر بخوانید: کسب و کارهای جدید
در نتیجه تمرکز تولید محتوا ارائه اطلاعات و اعتماد سازی در مخاطبان است.
کپی رایتر کیست؟
کپی رایتر فردی است که در حوزه کلمات و نوشتن جملات متقاعد کننده تخصص دارد، مردم را به استفاده از محصولات یا خدمات کسب و کار تشویق می کند و اصول تبلیغات و بازاریابی را می داند. برای مثال یک کپی رایتر بلد است چگونه با القای احساس کمبود در مشتریان، آنان را تشویق به خرید هر چه زودتر کالاها بکند و این همان تفاوت کپی رایتر و کارشناس تولید محتوا است.
مثلا آیا تا به حال با تبلیغات هایی مواجه شده اید که به شما میگویند فقط پنج روز تا پایان فروش ویژه دوره و یا فقط پنج عدد شمع تا اتمام آنها باقی ست؟ آیا باعث نشده که در خرید آنها عجله کنید از ترس اینکه ممکن است محصول یا خدماتشان به پایان برسد و از دیگران عقب بمانید؟ این همان حسی است که کپی رایتر در شما ایجاد می کند!
این روش استفاده شده توسط یک کپی رایتر، با استفاده از اصل کمیابی بیان شده است که یکی از تکنیک های کپی رایتینگ می باشد.
یک کپی رایتر مهارتهایی چون نویسندگی، ایجاد احساس نیاز در مشتری، اصل شباهت، اثر لنگر، بیشتر کردن ارزش افزوده و … را بلد است. اما کارشناس تولید محتوا نیاز به مهارت های دیگری دارد که در ادامه خواهم گفت.
کارشناس تولید محتوا کیست؟
هر شخصی که در یک زمینه کاری تخصص دارد به شرط داشتن دانش کافی می تواند محتوا تولید کند. برای مثال یک آشپز در زمینه آشپزی و یک دیجیتال مارکتر در زمینه دیجیتال مارکتینگ و هر متخصص دیگر در زمینه تخصص خودش قادر به تولید محتواست.
یک کارشناس تولید محتوا با استفاده از دانش خود اطلاعاتی در مورد حرفه اش، خدمات شرکت یا معرفی محصولات و نقد آنها محتوا تولید می کند و هدف او اطلاع رسانی در آن زمینه است. تفاوت کپی رایتر و کارشناس تولید محتوا در این است که کارشناس تولید محتوا هدفش معرفی و اطلاع رسانی است.
برای اطلاعات بیشتر از شغل تولید محتوا و کارشناس تولید محتوا در ایران، می توانید مقاله بازار کار دیجیتال مارکتینگ را مطالعه کنید.
هدف کپی رایتر copy writer چیست؟
هدف کپی رایتر از کپی رایتینگ فروش محصولات، جذب و متقاعد سازی سریع مشتریان، تبلیغ و بازاریابی بهتر و افزایش برندینگ و فروش است و این موضوع تفاوت کپی رایتر و کارشناس تولید محتوا محسوب می شود. کپی رایترها می توانند در حوزه بازاریابی محتوایی بسیار موفق عمل کنند.
- از کپی رایتر محتواهای تبلیغاتی و تاثیرگذار و تعاملی بخواهید.
- کپی رایتر می تواند بازار کسب و کار شما را پیدا کرده و برای تصاحب آن برنامه ریزی کند.
- یکی از وظایف اصلی کپی رایتر تبدیل کاربر به مشتری است.
- محتوا کپی رایتینگ باعث می شود مشتریان ترغیب به خرید شوند.
- قدرت محتوا تا حدی است که ترافیک برای سایت ایجاد می کند.
هدف و نیت کارشناس تولید محتوا چیست؟
هدف کارشناس تولید محتوا اعتماد سازی، افزایش اطلاعات، توضیح بهتر و معرفی جزئیات بیشتر درباره محصولات است. تمرکز کارشناس تولید محتوا بر روی افزایش آگاهی و حفظ مخاطبان، افزایش اعتماد مشتریان و علاقه آن ها نسبت به محصولات است که بدون معرفی نام برند، محتوا و مقاله تولید می کند و به دنبال تعامل و درگیر نگه داشتن کاربر با محتوا است و این یکی از موارد تفاوت کپی رایتر و کارشناس تولید محتوا است.
- اگر به دنبال دریافت ترافیک ارگانیک از گوگل هستید می توانید از کارشناس تولید محتوا کمک بگیرید.
- برای کسب رتبه های برتر گوگل باید از تولید محتوا استفاده کنید.
- جذب بک لینک های متنوع و با کیفیت نیز نیازمند دریافت تولید محتوا است.
- کاربر به وسیله محتوا وارد سابت شده و در صفحات مختلف آن میچرخد.
- محتوا نویس اطلاعات ارزشمندی را در اختیار کاربران قرار می دهد و آن ها را برای خرید آماده می کند.
کپی رایتر چه نوع محتواهایی تولید می کند؟
کپی رایتر از عنوان ها و یا دکمه های جذاب در سایت برای جذب مشتریان استفاده می کند تلاش می کند و از اصول سئو و تیتر نویسی و دکمه های جذاب استفاده می کند تا به افزایش کلیک کاربران منجر شود.
از دیگر فعالیت های کپی رایتر می توان به کپشن نویسی، تبلیغات آنلاین و افلاین، ایجاد کمپین ایمیلی، متن ویدیوهای تبلیغاتی، کاتالوگ های آنلاین، نامه نگاری هایی با هدف فروش، نوشتن مزایا و معایب و شرایط رفع آن و … اشاره کرد و می توان از آن به عنوان یکی دیگر از تفاوت کپی رایتر و کارشناس تولید محتوا یاد کرد.
کارشناس تولید محتوا چه نوع محتواهایی تولید می کند؟
کارشناس تولید محتوا، مقاله، دفترچه راهنما، پستهای شبکه اجتماعی، پادکست، ویدیو، سررسید، بروشور و بسیاری دیگر از مواردی که به افزایش آگاهی افراد از محصولات و خدمات کمک می کند تولید می کند. یکی از اصلی ترین وظایف کارشناس تولید محتوا، تولید محتوای سئو شده می باشد. تفاوت در نوع تولید محتوا می تواند یکی از مواردی است که تفاوت کپی رایتر و کارشناس تولید محتوا را مشخص می کند.
سخن آخر
در این مقاله به تفاوت کپی رایتر و کارشناس تولید محتوا پرداختیم. اگر می خواهید به کسب درآمد از کپی رایتینگ فکر کنید پیشنهاد می کنیم لینک ضمیمه شده را مطالعه نمایید. برای ارائه خدمات تخصصی در این زمینه به آکادمی آغازینو مراجعه کنید یا در دوره کپی رایتینگ شرکت کنید.
همانطور که دیدید کپی رایتر و کارشناس تولید محتوا دو حرفه کاملا مجزا از هم هستند که اهداف، فعالیت ها و مهارت های متفاوتی دارند. در این مقاله سعی کردم تفاوت کپی رایتر و کارشناس تولید محتوا را به طور کاملا واضح و مشخص بیان کنم تا دیگر دچار اشتباه در درک این مفاهیم نشوید.
دیدگاهتان را بنویسید