اگر دوست دارید همیشه شما را به درستی قضاوت کنند، سعی کنید سه اصل را ثابت کنید:
۱. تیز، مثل پونز تیز: همیشه سریع عمل کنید و وقت مشتری را بیهوده تلف نکنید سعی کنید در کارتان مدیریت زمان داشته باشید.
۲. بینهایت مشتاق باشید: تا زمانی که خودتان مشتاق نباشید و کارتان را دوست نداشته باشید نمیتوانید دیگران را متقاعد کنید. پس سعی کنید با عشق عمل کنید.
۳. متخصص در زمینه خودتان باشید: سعی کنید تا میتوانید در زمینه کاری خود تخصص پیدا کنید و حرفهای شوید تا بتوانید حرفهای هم رفتار کنید.

اما سوال اینجاست که چطور باید در ۴ ثانیه تمام این نکات را رعایت کرد؟
توجه کنید که باید با لحن صدا، زبان بدن و کلماتی که بکار میبرید به این صورت نشان دهید که از کلامتان مطمئنید، رازی را بیان میکنید که تا بحال بیان نشده است و نیز برای ایجاد یک اطمینان احساسی مشتاق هستید.
نکته مهم در اینجا این است که تاثیر لحن کلام و زبان بدن شما در موفقیت هرکدام ۴۵٪ و کلماتی که بکار میبرید فقط ۱۰ ٪ تاثیر دارند. پس تا میتوانید روی لحن و زبان بدن خود کار کنید و آنها را تکمیل کنید.
سعی کنید در روابطتان با مشتری از کلمات تاثیرگذار و همچنین لحنی که بر ناخودآگاه ذهن مشتری اثر میگذارد استفاده کنید و همیشه مدیریت حالت را مدنظر قرار بدهید.
کنترل و مدیریت حالت
فرد برای اینکه بتواند در مذاکره و ارتباط موفق شود باید تلاش کند تا در بهترین حالت خود قرار بگیرد، یعنی طوری رفتار کند که اعتماد به نفس و شجاعت وی به وضوح قابل درک باشد و برای انجام کار خود به یقین رسیده باشد.
طوری رفتار کنید که انگار قدم به آینده بر میدارید تمام نکات و مسائل را میدانید و جواب همه سوالات را دارید. برای انتخاب حالت دو کار مهم را باید انجام دهید:
۱. چیزی برای تمرکز کردن انتخاب کنید.
۲. وضعیت فیزیولوژیک خود را به حالت توانمند برگردانید تا موفق شوید.

۱۰ لحن صدای پیشرفته برای درگیری مونولوگ درونی مشتری
تا میتوانید مونولوگ درونی مشتری را با لحن صدای خود بدست بگیرید. برای اینکار ۱۰ لحن صدای پیشرفته وجود دارد که در ادامه عنوان کردیم:
۱. اطمینان کامل
۲. خلوص نیت
۳.انسان منطقی
۴. لحن فرضی و بی توجه به پول
۵. غیر مستقیم و بدیهی
۶. من دردت را حس میکنم
۷. من اهمیت میدهم
۸. من واقعا میخواهم بدانم
۹. لحن صدای رازآلود
۱۰. کمیابی= خلق فوریت
علاوه بر این نکات باید به این نتیجه برسیم که قرار است به چه کسانی محصول خود را بفروشیم. در واقع باید مشتری را شناسایی کنیم که این موضوع به پیوند بازاریابی و فروش برمیگردد که الگوی قیف فروش را پیش میبرند.

براساس قیف فروش چهار دسته مشتری وجود دارد:
۱. خریداران برانگیخته (قبلا تصمیم گرفته) بین ۱۰-۲۰٪
۲. خریداران چیره (زیاد عجله ندارند) بین ۳۰-۴۰٪
۳. مشتری نماهای وحشتناک (سوالات زیاد) ۳۰-۴۰٪
۴. افراد اشتباهی ( اشتباهی کلیک کرده) ۱۰-۲۰٪