6 ویژگی که یک پیام تبلیغاتی باید داشته باشد
پیام تبلیغاتی و پیام های تبلیغاتی پیام هایی هستند که با هدف فروش، یا تبلیغ محصول، تجارت یا خدمات ارائه می شوند.
هنگام عبور از خیابان، تماشای تلویزیون و یا وب گردی در فضای اینترنت، حتما با پیام های تبلیغاتی زیادی مواجه شده اید! از کنار خیلی از این پیام ها به آسانی گذشته اید و گاهاَ بعضی از این پیام ها، توجه شما را به خود جلب کرده است. پیام تبلیغاتی می تواند پر هزینه، مثل بیلبورد های تبلیغاتی و یا می تواند کم هزینه و با نرخ تبدیل بالا، مثل تبلیغات ریتارگتینگ باشد.
پیام هایی که توجه شما را به خود جلب کرده و توانسته ذهن شما را درگیر خود کند، پیام هایی هستند که ویژگیهای یک پیام تبلیغاتی خوب را رعایت کرده اند و توانسته اند شما را مجذوب خود کنند. اگر دوست دارید پیام تبلیغاتی شما هم جز این دسته از پیام ها باشد و بتوانید مخاطب را در نگاه اول جذب کنید با ما همراه شوید.
یکی از ویژگی هایی که می تواند پیام های تبلیغاتی را بسیار موثر تر کند، تبلیغات همسان می باشد که برای آشنایی بیشتر با این نوع تبلیغات لازم است به مقاله مربوطه مراجعه کنید.
6 مورد از ویژگی هایی که یک پیام تبلیغاتی باید داشته باشد را با هم بررسی می کنیم:
1. پیام تبلیغاتی باید جذاب باشد!
در دنیای امروز که تبلیغات همه جا را احاطه کرده، ارائه یک پیام جذاب که تکراری و کلیشه ای نباشد و بتواند توجه کاربر را از بین این همه پیام به خود جلب کند، قطعا یک هنر خلاقانه و قابل تحسین است.
هدیه آغازینو به شما
برای دریافت مشاوره تخصصی و رایگان دیجیتال مارکتینگ از کارشناسان آغازینو،
فرم مقابل رو تکمیل کن تا کارشناسان دیجیتال مارکتینگ سریعاً باهات تماس بگیرن.
کسب و کار اینترنتی خودتو بساز … 💰
هدیه آغازینو به شما
برای دریافت مشاوره تخصصی و رایگان دیجیتال مارکتینگ از کارشناسان آغازینو،
فرم مقابل رو تکمیل کن تا کارشناسان دیجیتال مارکتینگ سریعاً باهات تماس بگیرن.
کسب و کار اینترنتی خودتو بساز … 💰
یک پیام تبلیغاتی می تواند با استفاده از کلمات و عناوین جذاب، تصاویر مهیج و چشم گیر و یا حتی موسیقی دلنشین و مرتبط با موضوع تبلیغ و…جذابیت لازم را برای مخاطب به وجود بیاورد. مقاله بنرهای تبلیغاتی جذاب تا حد زیادی می تواند به شما برای الگو برداری این فرایند کمک کند.
بیشتر بخوانید: یک شغل پول ساز به نام کپی رایتینگ
2. پیام تبلیغاتی باید برای مخاطب قابل فهم باشد.
یک پیام تبلیغاتی باید با توجه به شرایط ذهنی و ادارکی، اجتماعی، اقتصادی و سن و جنسیت و… مخاطب هدف ارائه شود
تا توسط او درک و پذیرفته شود ممکن است پیام تبلیغاتی در نگاه اول جذاب باشد و کاربر را مجذوب خود کند اما به علت پیچیدگی و نامفهوم بودن ذهن کاربر را خسته کند و کاربر بدون اینکه به مرحله اقدام برسد پیام را رد کند. نقطه کلیدی در یک کمپین تبلیغاتی مناسب همین قابل هم بودن برای مخاطب می باشد.
بطور مثال پیام تبلیغاتی ارئه شده برای فروش یک موتور سیکلت و یک اسباب بازی بسیار متفاوت است و جامعه هدف متفاوتی دارند.
3. پیام تبلیغاتی باید برای مخاطب ایجاد انگیزه کند
پیام تبلیغاتی باید به گونه ای در کاربر ایجاد انگیزه کند که کاربر ارضای نیازهای خود را در اجرای پیام تبلیغاتی ببیند.
مثلا مادری که سلامتی و رشد فرزندش برایش اهمیت دارد به پیام هایی که درباره بهبود رشد کودکان ارائه می شود، توجه خاصی دارد. بسیاری از کارشناسان تبلیغاتی از این نکته به نفع خود در شعارهای تبلیغاتی استفاده می کنند. نوشابه بدون قند – غذای خوش طعم و.. از این دسته از کلمات می باشند.
بیشتر بخوانید: بهترین کمپین های تبلیغاتی در ایران
4. یک پیام تبلیغاتی باید گاهاً حس گناه، بی کفایتی،ترس و … در کاربر به وجود بیاورد.
گاهی لازم است در بعضی از پیام های تبلیغاتی یک لایه ترس برانگیز و مایوس کننده وارد کنیم. مثلا برای تبلیغ شیر، گاهی لازم است ابتدا از کند شدن رشد کودکان در اثر عدم استفاده از شیر تاکید شود و سپس محصول مورد نظر که دارای خاصیت جلوگیری از این عوارض می باشد را معرفی کنیم!
5. پیام تبلیغاتی باید دارای کلماتی با بار مثبت باشد.
پیام باید دارای کلماتی با بار مثبت باشد. کلماتی که دارای بار مثبت هستند ولی در مضمونی که به کار رفته اند معمولاً پر ابهام و کلی هستند در تبلیغات تأثیرگذار است.
به وسیلۀ برچسب هایی که برای معرفی یک محصول استفاده می شود، می توان به گونه ای آن را تعریف کرد که مخاطب پیام، تعریف ما را از وضعیت بپذیرد و بدین ترتیب پیش از آن که به طور جدی استدلالی کرده باشد، از پیش تأثیر گرفته و قانع شده باشد.
مصرف کنندگان، گوشتی را که برچسب «75 درصد خالص بودن چربی» خورده، به گوشتی که برچسب «25 درصد چربی» خورده ترجیح می دهند و فروشگاه هایی که ماهی یخ زده را با برچسب «ماهی تازۀ یخ زده» ارائه می کنند، بیشتر از فروشگاه هایی که این برچسب را نمی زنند، فروش دارند. کلمۀ «بدون چربی» جاذبۀ بیشتری نسبت به کلمۀ چربی دارد و کلمۀ «تازه» این واقعیت که ماهی یخ زده است را از نظر پنهان می دارد. این کلمات مثبت و کلی و پرابهام در پیام های تبلیغاتی بسیار تأثیر گذار هستند.
بیشتر بخوانید: ۱۰ پیشنهاد حرفهای برای پولساز کردن کمپینهای تبلیغاتی
6. استفاده از واژه های اورژانسی و فوریتی!
این کار باعث می شود که فرد به خاطر از دست ندادن موقعیت به سرعت نسبت به مطلب عکس العمل نشان دهند. مردم از اینکه چیزی را از دست دهند بیزارند پس قبل از اینکه دیر شود تصمیم میگیرند تا معامله را از دست ندهند. محدودیت در زمان خرید، محدودیت در تعداد باقی مانده محصول یا خدمات، نمونه هایی از این قبیل هستند.
حرف آخر
یک پیام تبلیغاتی خوب باید دارای محتوای خوب باشد و بتواند ویژگی ها و مزیت های محصول را به کاربر نشان دهد. پیام های تبلیغاتی در دو بخش آنلاین و آفلاین وجود دارند که در بخش آنلاین آن مقاله ای در آغازینو منتشر شده است تحت عنوان انواع تبلیغات اینترنتی که می توانید از آن بهره لازم را ببرید.
به طو میانگین روزانه بیش از 5 هزار پیام تبلیغاتی از طریق بیلبوردها، رادیو، تلویزیون، فضای مجازی و… در معرض دید ما قرار می گیرد اما تنها تعداد محدودی از آنها در ذهن ما ماندگار می شود، سعی کنید با خلاقیت و ارائه یک پیام تبلیغاتی عالی در ذهن مخاطب ماندگار شوید و بیاموزید که پیام تبلیغاتی چیست و کلید نوشتن یک پیام عالی چیست.
پیام تبلیغاتی همواره در مسیر اثر گذاری بر ذهن مخاطبان گام بر میدارد. در کنار تبلیغات پنهان شما می توانید پیام های تبلیغاتی مناسبی برای تبلیغات کسب و کار خودتان داشته باشید.
دیدگاهتان را بنویسید